پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
مریم امیدی
تعداد سوال: ۱
تعداد بازدید ۶۲۱
برگ نخل اریکای من جدیدا داره به سرعت زرد میشه، وبه سمت طرفین و پایین متمایل شده و بیحاله ، نور پشت پنجره متوسط داره آبیاری هم به موقع میشه و براش جزیره هم درست کردم، روی برگهاشم هیچ لکه ای نیست ولی روی ساقه دونه های قهوه ای داره که نمیدونم طبیعیه یا نه ، ولی با این حال جند مرتبه قارچ کش روش اسپری کردم ولی حالش بهتر نشده، دمای خونه هم بین ۱۶ تا ۲۴ درجه بوده تو این ۱۰ روز، لطفا راهنماییم کنید
کارشناس شماره ۲
تعداد سوال: ۰
سلام وقتتون بخیر برای تشخیص دقیق تر لطفا عکس گیاهتون رو ارسال بفرمایید
کارشناس شماره ۲
چند روز یکبار ابیاری انجام میشه؟ لطفا بفرمایید از چه قارچکشی استفاده کردید؟ لکه های ساقه نشان از قارچ هست که در اثر افراط و تفریط در ابیاری یا بسته بودن زهکش ایجاد میشه
مریم امیدی
خاک و چک میکنم هر وقت خشک باشه آب میدم ، اون لکه ها از وقتی خریدم بود الان حدودا ۷ ماهه، قارچ کش کاپیتاناز گروه ایمیرازول، اسپری کردم روی ساقه و برگ.
کارشناس شماره ۲
زهکش گلدون باز هست؟ رطوبت محیط به چه شکل هست؟
مریم امیدی
بله زهکش بازه و همه گلدونام جزیره دارند.
کارشناس شماره ۲
جزیره به شکل استفاده هرروزه برای گیاهان مفید نیست و باعث باتلاقی شدن خاک انتهای گلدون میشه دو تا سه بار در هفته براش مناسبه ابی که استفاده میکنید اب شیر هست؟ یا اب تصفیه؟
کارشناس شماره ۲
برای ابیاری نخل اریکا حتما باید از اب جوشیده که به دمای محیط رسیده استفاده کنید اب پر املاح و یا سرد و زیادی گرم باعث اسیب به ریشه وزرد شدن برگ ها میشه
کارشناس شماره ۲
خمیدگی هم میتونه به علت کمبود نور باشه حتما به جای پر نور تر ولی با نور غیر مستقیم منتقلش کنید
مریم امیدی
همه اینکارهارومیکنم ، اون لکه های قهوه ای روی ساقه چیه؟ از بین نمیره طبیعیه؟
کارشناس شماره ۲
بله تا حدی طبیعی هست بدلیل املاح اب ایجاد میشه ولی اگر لکه ها در ساقه پیشروی کنند و بزرگ شوند باید قارچ کش اسپری شود. در همین تاپیک میتونید نتیجه رو طی ماه اینده اطلاع بدید
مریم امیدی
ممنونم? من تقریبا تمام نکاتی که شما فرمودید ورعایت میکنم ، ولی علت این مشکل و نفهمیدم ، حالا یه کود جدید گرفتم اونم امتحان میکنم شاید موثر واقع شد .
مریم امیدی
متشکرم از راهنماییتون ?
کارشناس شماره ۲
خواهش میکنم ممنون از همراهی شما با تیم کافه گلدون