پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
محمود
تعداد سوال: ۲
تعداد بازدید ۳۴۱۳
سلام وقتتون بخیر ممنون به خاطر سایت خوبتون یوکا دارم نور غیر مستقیم خوبی داره ابیاری هفته ای 2 بار زه کش خوب چند وقته شپشک پودری زده غبار پاشی رو متوقف کردم. و برگها رو تمیز میکنم ولی کنار برگها زرد میشه نمیدونم چیکار کنم برگهای آسیب دیده رو بچینم ؟؟از قارچ کش استفاده کنم؟؟؟لطفا راهنمایی کنید
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
سلام وقتتون بخیر .منظورتان از شپشک پودری ، شپشک آردآلود هستش ؟ یا اینکه روی سطح برگها با پودری سفیدرنگ پوشیده شده ؟ کدوم شهر تشریف دارید ؟
محمود
سلام وقت بخیر کرج هستم پودری سفید رنگ روی برگهای جوان هست و بیشتر روی یک ساقه(گل سه ساقه دارد)
کارشناس شماره ۱
بهتره گیاه را در فضای آزاد و در مکانی سایه قرار بدید . برگهای آسیب دیده را جدا کنید و آبیاری را همزمان با خشک بودن خاک انجام بدید .اگر قسمت بالای گیاه نرم شده بهتره انرا قطع کنید تا دوباره گیاه جوانه زنی کند . در تابستان ، غروبها به گیاه اب بدید و همزمان با آبیاری برگها را نیز شست و شو بدید ، اگر در زمان آبیاری اب از ته گلدان خارج نمیشه ، زهکش را چک کنید و اگر بسته شده انرا باز کنید . اگر سوال ی در این مورد دارید در خدمتتونم .
محمود
سلام ممنون بابت پاسخ ها به نظر شما. علت این پودر سفید چی هست؟ این یه بیماریه؟ لازم هست قارچ کش یا دارویی استفاده بشه؟ به تمیز کردن برگها با دستمال خیس ادامه بدم؟ مه پاشی ادامه بدم؟
کارشناس شماره ۱
نوعی بیماری قارچی هستش که بعلت رطوبت بالا و تهویه ی نامناسب ایجاد شده .اما نیازی به قارچ کش نداره .کافیه پودرها را از روی گیاه با دستمال خشک بردارید و رطوبت را کنترل و تهویه ی محیط را بهتر کنید .