پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
پگاه کياني
تعداد سوال: ۷
تعداد بازدید ۶۸۹
سلام گیاه یوکا تنه اش وقتی دست میزنم خیلی نرم شده انگار پوک شده برگ جدید رویش داره جاش عوض کردم پشت پنجره جنوبی گذاشتم ولی برگاش بی حال و خمیده شده از قبلش برگاش یکم زرد و رنگ پریده شده بود ولی انگار بدتر شده امروز بهش آب دادم کود دادم و قارچ کش اسپری کردم مراقبت دیگه ای میخاد؟ جاش را برگردونم جای قبلی؟
کارشناس شماره ۲
تعداد سوال: ۰
سلام وقتتون بخیر ساقه تا انتها نرم هست؟
پگاه کياني
بله ها انتها نرمه
کارشناس شماره ۲
با توجه به اینکه تا انتها نرم شده به احتمال زیاد ریشه اسیب دیده گیاه رو به طور کامل از خاک بیرون بیارید ریشه هارو بررسی کنید قسمت های نرم رو جدا کنید میتونید بعد از دراوردن ریشه عکس رو ارسال بفرمایید
کارشناس شماره ۲
قسمت های نرم رو کاملا ببرید و ریشه رو با قارچکش سم پاشی کنید پیشنهاد میکنم خاک رو هم تعویض کنید و در خاک جدید بکارید اگر پوسیدگی خیلی شدید نباشه با بریدن قسمت الوده گیاهتون زنده میمونه ولی اگر پوسیدگی زیاد بود میتونید از ساقه یوکا قلمه تهیه کنید به شکل عکسی که در پیوست میفرستم میتونید قلمه های 10 سانتی از ساقه نرم و گوشتی بگیرید جدا کردن ساقه با استفاده از قیچی ضدعفونی شده باشه بعد بزارید دو روز بمونه تا پینه ببنده و میتونید قلمه هارو در محلول هورمون ریشه زا فروکنید و در بستر ماسه بکارید و بستر و همیشه مرطوب کنید تا ریشه زایی انجام بشه.
پگاه کياني
عکس را نمیتونم بازش کنم میشه یبار دیگه بفرستین لطفا
کارشناس شماره ۲
پگاه کياني
کارشناس شماره ۲