پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
سمیه نژادپرست
تعداد سوال: ۱
کارشناس شماره ۲
تعداد سوال: ۰
سلام وقتتون بخیر محل نکهداری گلدون کجا هست چقدر با نور فاصله داره؟
کارشناس شماره ۲
خب منبع نوری خوبه چون اسپاتی فیلوم نیاز نوری بالابی نداره ونور مستقیم باعث خشکی برگ ها میشه رطوبت محیط به چه شکل هست؟ برگ هاش گیاه رو غبار پاشی میکنید؟
سمیه نژادپرست
غبار پاشی نمی کنم. معمولا به محض اینکه ظرف زیر گلدان خشک باشه آب میدم به قدری که معمولا مازادش در ظرف زیر گلدان جمع میشه.
کارشناس شماره ۲
ببینید اب دهی رو با توجه به ظرف زیر گلدون انجام ندید اتفاقا برعکس شما هر زمان بهش اب میدید و اب در زیر گلدونی جمع میشه باید اب رو خالی کنید و زیر گلدونی رو بشورید. زمانی اب بدید که سطح خاک خشک شد و تا اندازه ای که چند قطره از زیر گلدون اب بیرون بیاد اب بدید که کل ریشه سیراب بشه. برای تامین رطوبت در زیر گلدونی چند سنگ قرار بدید و گلدونتون رو روی سنگ ها بزارید و کمی اب در زیر گلدونی باشه اینطوری اب با انتهای گلدون در تماس مستقیم نیست. با توجه به رطوبت پایین برگ ها خشک شدن و غبار پاشی هم میتونید با اب جوشیده یا تصفیه انجام بدید البته زیر نور مستقیم خورشید نه در سایه انجام بشه.
سمیه نژادپرست
نیاز به قارچ کش نداره؟
سمیه نژادپرست
ممنونم از راهنمایی تون
کارشناس شماره ۲
خواهش میکنم
سمیه نژادپرست
سلام. برای از بین بردن شپشک سپردار چی پیشنهاد می کنید. گلدونم رو از بقیه جدا کرده ام و با یه دستمال نرم هر چند وقت یکبار شپشک ها رو پاک میکنم. ۲ ماهی بود که خیلی روش شپشک نمی دیدم. الان دوباره میبینم یه تعدادی شپشک داره. سعی کردم حتی المقدور از سم استفاده نکنم چون گربه دارم.
کارشناس شماره ۲
سلام وقتتون بخیر از اینکه شپشک سپردار هست مطمئن هستید؟ اگر برجستگی های قهوه ای سفت و برجسته پشت برگ هست احتمال شپشک سپر دار زیاده. برای از بین بردن شپشک در مرحله اول همون دستمال مرطوب کافیه ولی اگر زیاد باشه از سموم سیستمیک مثل کونفیدور یا کلرپیریفوس می تونید استفاده کنید سم پاشی رو در فضای باز انجام بدید