پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت

Fatemeh shojaee

تعداد سوال: ۴

لکه های برجسته روی ساقه پوتوس ویژه

تعداد بازدید ۴۶۷

سلام خسته نباشید. روی ساقه های پوتوسم یک سری لکه های برجسته ایجاد شده خواستم بدونم که آیا بیماری خاصی هست ؟ و اینکه نوک برگ ها هم زرد میشه

تصویر ارسالی
۱۴۰۰-۰۱-۲۸ ۱۶:۴۴:۴۲

Fatemeh shojaee

این هم یک تصویر دیگه از لکه های روی ساقه هاست

تصاویر ارسالی
۱۴۰۰-۰۱-۲۸ ۱۶:۴۷:۲۳

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

سلام وقتتون بخیر . گاهی اوقات بیماریهای ویروسی و یا باکتریایی و گاهی آفات حشره این اثر را برروی گیاه میگزارند .بهتره ساقه های آلوده را حذف کنید و یکبار گیاه را با سم دیازینون سمپاشی نمایید .سمپاشی را دور از نور و در فضای ازاد انجام دهید و در هنگام سمپاشی از ماسک و دستکش استفاده کنید .

۱۴۰۰-۰۱-۲۹ ۰۱:۱۰:۰۰

Fatemeh shojaee

ببخشید این ساقش خیلی بلنده آویز شده فقط این تیکش اینجوریه اگه حذفش کنم قسمت زیادی از گیاه از بین میره ممنون میشم راهنمایی کنید

۱۴۰۰-۰۱-۲۹ ۰۱:۴۰:۵۵

Fatemeh shojaee

بعد ببخشید اگه نخوام از سم شیمیایی استفاده کنم این سمی که فرمودین جایگزین خانگی نداره که خودم با موادی که مضر نیستن درست کنم؟

۱۴۰۰-۰۱-۲۹ ۰۱:۴۵:۰۲

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

میتونید آثار خشکی را از روی گیاه به آرامی با جسمی تیز بردارید .اما اگر ساتیر ساقه ها به همین مشکل دچار شدند بهتره گیاه را هرس نمایید . اما اگر لکه ها در همین قسمت ساقه باقی ماندند و پیشرفت نکردند نیازی به حذف ساقه نیست .

۱۴۰۰-۰۱-۲۹ ۲۳:۱۶:۱۷
کافه گلدون

کافه گلدون از سال 96 با نام گلدوناریوم فعالیت خود را  آغاز کرد و در سال 97  کافه گلدان ، با تیم جوانی متشکل از متخصصین حوزه های مدیریت کسب و کار، کشاورزی، بازاریابی، روانشناسی و معماری، به راه اندازی وبسایت کافه گلدون پرداخت تا منبعی جامع برای تمامی دوست داران گل و گیاه باشد.
درباره ما

تلفن ثابت: ۰۲۱۷۱۰۵۳۱۹۳

کانال تلگرام و پیج اینستاگرام:
cafegoldoon_com@