پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
شاهده ترابی زاده
تعداد سوال: ۷
تعداد بازدید ۳۸۶
سلام مجدد، این گلدان شمعدانی ابتدا در تراس جنوبی بود پر گل و سرحال، اما بعد یهو هوا گرم شد (اهواز هستم) و آبیاری که انجام دادم هم مناسب نبود و تمام گل ها و غنچه ها خشک شدن :(( گلدان رو آوردم داخل خونه و برگ های خشکش رو جدا کردم که سبک شه و سعی کردم خاکش همیشه مرطوب باشه، اولش شروع کرد به جوانه زدن و رشد برگ های جدید، اما روند زرد شدن و خشک شدن همچنان ادامه داره و حتی برگ های جدید و جوان هم چند بعد از چند روز خشک میشن الان دیگه تقریبا هیچ برگی نداره😭😭:((( مممنون میشم راهنمایی کنید چه کاری انجام بدم که دوباره جون بگیره خیلی ناراحتش هستم :(
کارشناس شماره ۲
تعداد سوال: ۰
سلام وقتتون بخیر میزان ابیاری به چه صورت هست؟
شاهده ترابی زاده
به همون شیوه اشتباه.. ?♀️?♀️ هفته ای یک تا دوبار.. درحدی که آب جاری نشه :( . (این گلدون هم پیش بقیه ی گیاه هاست که قبل تر دربارشون پرسیدم)
کارشناس شماره ۲
منظورتون از جاری نشدن آب این هست که از سوراخ زهکش گلدون آب اضافی خارچ نمیشه؟
شاهده ترابی زاده
خیر منظورم این هست که کم آب میدم جوری که جاری نشه، وگرنه سوراخ زهکش ها بازهست چون وقتی آب جاری میشه هی سطح خاک گلدان میاد پایین
کارشناس شماره ۲
بله متوجه شدم خب ببینید زمانی که اب میدید نیاز هست شما چند قطره اب رو ببینید زیر گلدون چون در غیر اینصورت ریشه گیاه سیراب نشده و همین باعث خشکی برگ ها میشه ولی در حدی که چند قطره اب خارج بشه کافیه
کارشناس شماره ۲
از روش خاصی برای تامین رطوبت استفاده می کنید؟ چون هوای منطقه شما گرم هست و رطوبت در این روزها کمتر میشه خشکی محیط به گیاهاتون اسیب میزنه
شاهده ترابی زاده
آهان که این طور.. خیر از روش خاصی هم برای تامین رطوبت استفاده نمیکردم. راستش من هیچ اطلاعی قبل از این از نگداری گل و گیاه نداشتم و این ها رو هدیه گرفتم اخیرا، برای همین بعضی بدیهیات مثل آبیاری و تامین رطوبت رو هم نمیدونستم ? بله جشم از حالا به بعد همونطور که گفتید عمل میکنم، ممنونم???
کارشناس شماره ۲
شمعدانی به ابیاری کم حساسه و هر زمان سطح خاکش خشک بود سریعا ابیاری کنید و تا حذی که چند قطره از زیر گلدون خارج بشه کافیه. برای تامین رطوبت میتونید غبار پاشی از فاصله 1 متری رو انجام بدید حتما غبار پاشی را صبح انجام بدید