پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
سلام وقتتون بخیر اگر گیاه در حال رشد است و سرحال است و برگهای زیرین به تناوب و بصورت آهسته زرد میشوند امری طبیعی است چون در نهایت گیاه بابا آدم به گیاهی تنه دار و ساقه دار تبدیل میشود . اما اگر روند زرد شدن برگها سرعت زیادی داره بهتره زهکش را بررسی کنید و ببینید بازه با خیر ؟ اگر آب اضافی از زهکش به راحتی خارج میشه بهتره کمی آبیاری را کنترل کنید .در هر نوبت آبیاری چقدر آب در گلدان میریزید ؟
مهسا عرب
تعداد سوال: ۱
در دوهفته دو برگ زرد شده راستش نمیدونم سرعت از بین رفتن برگ ها زیاد هستش یا نرمال به من گفتن که هفته ای یکبار و اگر داخل منزل خیلی گرم هستش ۵ روز یک بار گیاه رو آب بدم در هر بار حدودا فکر میکنم ۴ لیوان به گیاه آب دادم و یک روز در میان غبار پاشی انجام دادم وضعیت باقی برگ ها ظاهرا خوب هستش ولی مطمئن نیستم که خوب باقی بمونن
کارشناس شماره ۱
ایا در زمان آبیاری آب اضافی از ته گلدان خارج میشه ؟
مهسا عرب
بله
کارشناس شماره ۱
مدتی ابیاری رو زمانی انجام بدید که مقداری از خاک گلدان خشک شده باشه . اب جمع شده در زیرگلدانی را همیشه خالی کنید .در این مدت که آبیاری را به اینصورت انجام میدید ببینید که برگها دوباره زرد میشوند یا خیر ؟ البته اگر خاک گلدان کوکوپیت و پرلیت باشه باید خاک تعویض بشه چون این خاک برای باباآدم مناسب نیست .
مهسا عرب
با سلام مجدد من امروز گیاه رو از خاک در آوردم چون یک برگ دیگر هم زرد شد و از بین رفت انتهای گلدان چندین کرم خاکی وجود داشت و با اینکه ۸ روز بود به گلدان آب نداده بودم خاک نمناک بود هم گلدان و هم خاک گلدان را عوض کردم خاک مخلوط خاک برگ و یک خاک سبک دیگر که پرلیت قاطی آن بود دیگر اینکه برگ ها از هم دور شدند لطفا راهنمایی بفرمایید
کارشناس شماره ۱
سلام وقتتون بخیر . باباآدم نباید خاکش خیلی سبک باشه . بهتره خاکش بافت متوسطی داشته باشه . خیس بودن خاک ته گلدان نشان دهنده ی این بود که آبیاری بیش از اندازه انجام میشده و فاصله ی بین دو آبیاری کم بوده . بهترین خاک برای باباآدم ترکیبی از خاکبرگ پوسیده و خاک باغچه و کود دامی کاملا پوسیده یا ورمی کمپوست و ماسه به نسبت مساوی هستش . با توجه به اینکه خاک را تازه تعویض کرده اید سعی کنید فعلا بهتره تا سرحال شدن گیاه اقدامی انجام ندید و فقط با آبیاری منظم و کنترل شده ازش مراقبت کنید .اگر احساس کردید که وضعیت گیاه در حال وخیم شدن هستش از خاک درش بیارید و مدتی آنرا در آب نگه دارید تا سرحال شود .