پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
ثمین قاسمعلی
تعداد سوال: ۱
تعداد بازدید ۱۰۰۷
سلام اریکای من روی ساقه هاش نقطه های سیاه داره و نوک برگاش خشک میشه و برگاهش زرد و بیحالن امروز برای اینکه به گفته یکی از دوستان اب برنج بهش داده بودم حشرات سفید رنگی رو روی خاکش دیدم و خاک رویی رو کامل خالی کردم و زیر نور افتاب بردم لطفا کمکم کنید که اریکای من خشک نشه 🙏🏻🙏🏻
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
سلام وقتتون بخیر .خاک گلدان چه ترکیبی داره و بفرمایید نحوه ی آبیاریتون به چه صورت هستش ؟ متشکرم
ثمین قاسمعلی
خاک گلدون خاک باغچه است و ابیاری هم هر وقت که گیاه خاکش خشک باشه راستی یادم رفت بگم من ماه پیش اهن رو هم در اب به صورت محلول بهش دادم و می خواستم بپرسم مشکلی نداشته ؟
کارشناس شماره ۱
آهن مشکلی براش ایجاد نمیکنه اما خاکش مناسب نیست بهتره خاکش رو تعویض کنید و از خاکهای سبک موجود در بازار که مخصوص گیاهان آپارتمانی هستش استفاده کنید .
ثمین قاسمعلی
حتما خاکش رو عوض میکنم و یه سوال دیگه لکه های سیاهی که روی ساقه هاش هست طبیعیه ؟ و اینکه روی برگهاش هم همون طور که روی تصویر میبینید لکه هست چکار باید کنم ؟
کارشناس شماره ۱
لکه های روی ساقه نوعی قارچ هستند که معمولا برای گیاه مشکلی ایجاد نمیکنند اما لکه های روی برگ آسیبی است که در اثر افراط و تفریط در آبیاری یا شرایط محیطی نامناسب و یا خاک نامناسب ایجاد میشود .بهتره در ترکیب خاکی که میخواهید براش استفاده کنید کوکوپیت هم وجود داشته باشد .
ثمین قاسمعلی
خیلی خیلی ممنونم ازتون
کارشناس شماره ۱
موفق باشید