پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
mohadese
تعداد سوال: ۱
تعداد بازدید ۴۷۱
سلام وقتتون بخیر. به نخل ماداگاسکار دارم. بعد از یه مدت متوجه شدم اصلا رشد نمیکنه و برگاش فوری میوفتن. بعدش فهمیدم که وقتی من نبودم یه نفر اومده و سر خود خاک و گلدونش رو عوض کرده و مادرم هم بدون اینکه بدونم دو روز یکبار به مقدار کم بهش آب داده. دیروز خودم دست بکار شدم گلدون و خاکش رو عوض کردم موقع عوض کردن متوجه شدم که قسمتی از نخل که چسبیده به ریشه قهوه ای شده و شل شده انگار که توش آب افتاده حالا نمیدونم باید چیکار کنم.
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
سلام وقتتون بخیر لطفا عکس گیاه و قسمت سیاه شده را ارسال نمایید متشکرم ؟
کارشناس شماره ۱
متاسفانه گیاه در معرض پوسیدگی قرار داره .بهتره از خاک درش بیارید و قسمتهای پوسیده را جدا کنید و چند روز گیاه را در جایی خشک و خنک قرار بدید تا تهش خشک بشه .و بعد دوباره در خاک کاکتوس با زهکشی بالا بکارید و آبیاری را کم انجام بدید تا ریشه دار بشه .اگر آوند گیاه بعد از خشک شدن ، سیاه نشه احتمال ریشه زایی مجدد وجود دارد .
mohadese
تعداد سوال: ۱
ولی از بالا داره رشد میکنه تنه گیاه. و اینکه دلیل این پوسیدگی چی هستش
کارشناس شماره ۱
افراط در آبیاری یا رطوبت بالای محیط . اگر گیاه از بالا در حال رشد هستش میتونید با کنترل آبیاری و قرار دادن گیاه در معرض هوای تازه از پیشرفت بیماری جلوگیری کنید .بهتره مدتی صبر کنید و اگر متوجه شدید که قسمت پوسیده شده در حال پیشروی هستش انتهای ساقه که پوسیده شده را قطع کنید .