پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
لیلا شامی
تعداد سوال: ۱
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
سلام وقتتون بخیر نحوه ی آبیاری و رطوبترسانی تون به چه صورته ؟ آیا محیط نگهداری گرم است ؟
لیلا شامی
پشت پنجره جنوبی نگهداری میشه و در هفته در هفته دو یا سه بار با اسپری آب جوشیده سرد شده غبار پاشی میکنم و تا سطح خاک خشک بشه آبیاری حدودا هفته ای یکبار میشه آبیاری
کارشناس شماره ۱
بهتره مدتی گیاه را از پنجره ی جنوبی فاصله بدید و در محل خنکتری قرار بدید .بهتره برای تامین رطوبت براش جزیره بسازید .زیرگلدانی را پر از سنگریزه کنید و در ان آب بریزید و بعد گلدان را برروی سنگریزه ها قرار بدید طوری که ته گلدان با آب تماس نداشته باشد .آیا در لابه لای برگها و روی برگها نقاط سیاهرنگ ریز هم مشاهده میکنید ؟
لیلا شامی
چندین بار بازرسی کردم چیزی ندیدم جز خشکیدگی بعضی برگها ? چه کنم ؟ برگهای خشکشو بچینم ؟ کاج من پنج طبقه داره که یه طبقه ش هم خیلی کوچیکه که باهم میشه ۶ طبقه سه طبقه پایین حالشون خوبه سه طبقه بالا اکثرا خشک شده ? به نظرتون خوب میشه ؟ ممنون که حوصله میکنین ❤
کارشناس شماره ۱
معمولا قسمتهایی که خشک شدن به سختی به حالت اول برمیگردند . چه مدت هستش که خاک تعویض نشده ؟
لیلا شامی
مرداد ماه سال پیش خریدم و همونجا تو گلخونه خاک و گلدونش عوض شد
کارشناس شماره ۱
چون سایز گیاه بزرگه هر چندسال یکبار نیاز به تعویض پیدا میکنه . بهتره ابیاری و رطوبت رو کنترل کنید و براش جزیره بسازید .برگهای خشک را هم جدا کنید .چون دیگه به حالت اول برنمیگردند.
لیلا شامی
فقط برگهای خشک رو جدا کنم یا اون سه طبقه بالا رو سرزنی کنم ؟ اگه که برگهای خشک رو بچینم دوباره از همون ساقه برگ دیگه ای رشد میکنه؟ اگه که کل اون سه طبقه رو سرزنی کنم چی دوباره سبز میشه؟
کارشناس شماره ۱
فعلا فقط برگهای خشک را جدا کنید چون گیاه بیمار هستش ممکنه سرزنی باعث شوک شدن گیاه بشه .
لیلا شامی
برگ جدید سبز میشه ؟
کارشناس شماره ۱
قسمتهای پایینی ساقه به ندرت سبز میشن . اما اگر گیاه دچار تنش شدید نشده باشه دوباره طبقه ی جدید میزنه .