پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت

Tannaz Aghasi

تعداد سوال: ۱

شل شدن ایفوربیا ویژه

تعداد بازدید ۷۴۹

سلام من یک گیاه ایفوربیا دارم قد ۱/۸۰ یک سال دارمش ، حالش خوب بود ۶ ماه برگاش پژمرده و ریخته ولی هنوز کلی جونه های ریز ریز میزنه و امروز دیدم فسمت اتصال ساقه های پایینی به تنه ی اصلی شل و نرم شده ،۲۰ روز یکبار آب میدم

تصویر ارسالی
۱۴۰۰-۰۲-۰۸ ۰۰:۵۹:۲۸

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

سلام وقتتون بخیر .باید قسمت شل شده را جدا کنید و گیاه را دوباره ریشه دار کنید .گیاهتون یا در اثر افراط و تفریط در آبیاری و یا تهویه ی نامناسب محیط و یا نوسان دمای محیط دچار پوسیدگی و بیماری قارچی شده .باید ساقه را تا جایی که به اوند سالم و سفت برسید قطع کنید و یک روز ساقه را در جایی خشک و خنک قرار بدید تا تهش پینه ببنده . اگر در این مدت ته قلمه دوباره شل شد باز هم باید ان قسمت را جدا کنید .میتونید بعد از قطع از پودر قارچ کش هم استفاده کنید . گیاه را در خاک کاکتوس یا ماسه ریشه دار کنید .ماسه ساختمانی نباشد .اگر سوالی در این مورد دارید در خدمتتون هستم

محصولات پیشنهادی برای مشکل این گیاه
قارچ کش (Fungicide)
۱۴۰۰-۰۲-۰۸ ۰۱:۲۶:۵۲
کافه گلدون

کافه گلدون از سال 96 با نام گلدوناریوم فعالیت خود را  آغاز کرد و در سال 97  کافه گلدان ، با تیم جوانی متشکل از متخصصین حوزه های مدیریت کسب و کار، کشاورزی، بازاریابی، روانشناسی و معماری، به راه اندازی وبسایت کافه گلدون پرداخت تا منبعی جامع برای تمامی دوست داران گل و گیاه باشد.
درباره ما

تلفن ثابت: ۰۲۱۷۱۰۵۳۱۹۳

کانال تلگرام و پیج اینستاگرام:
cafegoldoon_com@