پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت

مریم موحدنیا

تعداد سوال: ۴

پتوس بلک ویژه

تعداد بازدید ۶۵۰

سلام،برگهای پتوس بلک من خیلی زودپژمرده میشوند،تقریباهرروزچندتاازبرگاش کم رنگ وبعدپژمرده میشوند،هفته ای یکبارابیاری میشه ونورفیلترشده هم بهش میرسه

تصویر ارسالی
۱۴۰۰-۰۲-۱۰ ۲۰:۲۹:۱۳

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

سلام وقتتون بخیر .با توجه به گرم شدن هوا باید آبیاری را هرزمان که خاک خشک بود انجام بدید ، ایا اب از زیر گلدان خارج میشه ؟

۱۴۰۰-۰۲-۱۱ ۰۱:۵۲:۱۳

مریم موحدنیا

سلام،هرزمان که خاک خشک میشه ابیاریش میکنم بله اب خارج میشه

۱۴۰۰-۰۲-۱۱ ۰۶:۵۶:۲۴

مریم موحدنیا

نوراین یاه بایدچقدرباشه؟

۱۴۰۰-۰۲-۱۱ ۰۶:۵۹:۴۱

کارشناس شماره ۱

ایپومیا نور متوسط میخواد نور کنار پنجره براش کافیه اما اگر گرمای خورشید از پنجره بهش برسه یا اینکه محیط نوسان دما داشته باشه برگها دچار خشکی میشن . آیا محیط گرم و سرد میشه ؟ یا اینکه گیاه مثلا نیمی از روز در محیطی بسته و بدون تهویه قرار داشته باشه ؟

۱۴۰۰-۰۲-۱۲ ۰۱:۰۷:۲۰

مریم موحدنیا

بله،گاهی پنجره رابازمیزارم تفاوت دماایجادمیسه

۱۴۰۰-۰۲-۱۵ ۰۵:۰۷:۴۰

کارشناس شماره ۱

یه کم از پنجره فاصله بدید .

۱۴۰۰-۰۲-۱۵ ۲۰:۳۸:۱۷

مریم موحدنیا

سلام،ریشه گیاه پتوس بلک من ازسوراخ زیرگلدان یکم بیرون زده،ایاوقت تعویض گلدان است،زیرگلدان زیرپایه ای توری،اگرریشه کوچک هوابخوره خرال میشه؟

۱۴۰۰-۰۲-۲۵ ۰۲:۵۱:۳۷

کارشناس شماره ۱

سلام وقتتون بخیر .اگر گیاه در حال برگزایی و رشد است نیازی به تعویض گلدان نیست .اما اگر رشد متوقف شده میتوانید گلدان را تعویض نمایید .

۱۴۰۰-۰۲-۲۵ ۲۲:۵۴:۰۴
کافه گلدون

کافه گلدون از سال 96 با نام گلدوناریوم فعالیت خود را  آغاز کرد و در سال 97  کافه گلدان ، با تیم جوانی متشکل از متخصصین حوزه های مدیریت کسب و کار، کشاورزی، بازاریابی، روانشناسی و معماری، به راه اندازی وبسایت کافه گلدون پرداخت تا منبعی جامع برای تمامی دوست داران گل و گیاه باشد.
درباره ما

تلفن ثابت: ۰۲۱۷۱۰۵۳۱۹۳

کانال تلگرام و پیج اینستاگرام:
cafegoldoon_com@