پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت

مرضیه احمدی

تعداد سوال: ۲

پاجوش سانسوریا ویژه

تعداد بازدید ۴۲۲

سلام وقت بخیر.من گیاه سانسوریا رو در آب ریشه دار کردم و الان پاجوش زده. نمیدونم پاجوش رو چطور در خاک بکارم؟ باید از برگ جداش کنم و در خاک بکارم؟؟ یا همه برگ و پاجوش رو با هم درخاک بکارم؟ ممنون میشم راهنماییم کنید. عکسش رو براتون ارسال کردم.

تصویر ارسالی
۱۴۰۰-۰۲-۱۳ ۱۲:۳۹:۴۸

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

سلام وقتتون بخیر .نیازی به جداسازی پاجوش از برگ قلمه زده شده نیست چون این برگ هنوز مواد غذایی را میتواند در اختیار جوانه قرار بدهد . برای کاشت باید گلدانی کوچک انتخاب کنید .گلدانی که سایز دهنه ی آن 8 سانت یا 10 سانت باشه براش مناسبه فعلا سعی کنید جنس گلدان پلاستیک و رنگ آن تیره باشه . . ته گلدان کمی خاک بریزید و قلمه را برروی خاک قرار بدید و نگه دارید و با دست دیگرتان در آطراف آن خاک بریزید و بعد به آرامی خاک دورِ گیاه را با فشار دست محکم و گیاه را در گلدان ثابت کنید تا در هنگام آبیاری کج نشود . هرزمان خاک گلدان خشک بود به گیاه آب بدید و گلدان را در مکانی با نورکافی و تهویه ی مناسب قرار بدید .خاک مخصوص گیاهان آپارتمانی یا خاک مخصوص سانسوریا برای کاشت مناسب است . تا یکماه بعد از کاشت بهش کود ندید و بعد میتوانید با کود سه بیست هر دو هفته یکبار تغذیه اش کنید .البته تا اواخر تابستان و بعد کوددهی را قطع کنید .اگر سوالی در این مورد دارید در خدمتتونم

۱۴۰۰-۰۲-۱۳ ۱۵:۳۸:۰۸

مرضیه احمدی

تعداد سوال: ۲

سلام ممنون از پاسختون. پس من میتونم الان این پاجوش را بهمراه برگش در خاک بکارم ؟یا صبر کنم پاجوش بیشتر رشد کنه و ریشه ها هم بیشتر بشن و بعد در گلدان بکارم؟؟ همین ریشه ها برای کاشتن در خاک کافیه؟

۱۴۰۰-۰۲-۱۴ ۱۴:۲۲:۱۴

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

بله الانم میتونید بکارید .اما مراقب باشید در هنگام کاشت , پاجوش از برگ جدا نشه .

۱۴۰۰-۰۲-۱۵ ۰۱:۳۸:۳۷
کافه گلدون

کافه گلدون از سال 96 با نام گلدوناریوم فعالیت خود را  آغاز کرد و در سال 97  کافه گلدان ، با تیم جوانی متشکل از متخصصین حوزه های مدیریت کسب و کار، کشاورزی، بازاریابی، روانشناسی و معماری، به راه اندازی وبسایت کافه گلدون پرداخت تا منبعی جامع برای تمامی دوست داران گل و گیاه باشد.
درباره ما

تلفن ثابت: ۰۲۱۷۱۰۵۳۱۹۳

کانال تلگرام و پیج اینستاگرام:
cafegoldoon_com@