پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
ایمان جعفری
تعداد سوال: ۱
تعداد بازدید ۶۶۸۹
سلام چند روزه یه آگلونما برفی گرفتم گلدانش هم عوض کردم ولی احساس میکنم برگایی پایین گیاه چنتاشون لوله شدن و رو یکی از برگ ها لک افتاده علتش چی میتونه باشه ؟
کارشناس شماره ۲
تعداد سوال: ۰
سلام وقتتون بخیر نحوه ابیاری گیاهتون رو بفرمایید ؟
ایمان جعفری
هفته ای دوبار آبیاری انجام میشه
کارشناس شماره ۲
زمانیکه به گیاه آب میدید از زیر گلدون آب اضافی خارج میشه؟ محل قرار گیری گیاه از نظر دمایی چطور هست؟
ایمان جعفری
گیاه تقریبا با پنجره آشپزخونه ۵ متری فاصله داره تقریبا در سایه هستش ، آب میدم بهش تا حالا دقت نکردم چون سینی زیر گلدان کیپ هستش معلوم نیست آب اضافی خارج میشه یا نه
ایمان جعفری
بله الان آب دادم بهش آب اضافی از زیر گلدان خارج شد
کارشناس شماره ۲
اینکه اب خارج میشه یعنی زهکش باز هست ۵قط بین دو ابیاری اجازه بدید سطح خاک خشک بشه و زمان ابیاری اب روی برگ ها ریخته نشه لکه های برگ بدلیل قارچایجاد شده که نیاز هست از قارچکش مانکوزب استفاده کنید برگ هاشو غبار پاشی میکنید؟
ایمان جعفری
بله هر روز آب میپاشم با اسپری رو برگها هفته دو بار باید آبدهی انجام بشه ؟
ایمان جعفری
قبل اینکه گلدونش رو عوض کنم برگاش اینجوری نبود بعد از چند روز از تعویض گلدون اینجوری شد
کارشناس شماره ۲
بعد از دو سه روز از تعویض گلدون طبیعی هست ولی اگر پژمردگی ادامه داشته باشه میتونه به علت اسیب ریشه حین تعویض باشه و البته غبار پاشی هرروزه از فاصله نزدیک حتما غبار پاشی با فاصله 1 متری انجام بشه و از اب تصفیه یا ابی که بیات شده یعنی به مدت 24 ساعت در ظرفی باقی مانده و کلر اب پریده استفاده کنید. برای جلوگیری از تنش تعویض به گیاهتون اسید هیومیک بدید ماهی یکبار و اگر روند لکه ها رو به گسترش بود حتما نیاز هست ریشه هم بررسی بشه
ایمان جعفری
اسید هیومیک از کجا تهیه کنم ؟
ایمان جعفری
آبیاری به چه صورت انجام بشه ؟
ایمان جعفری
سانسوریا هم هفته ای یکبار باید آب داد ؟ بعد اینکه چند قطره از زیرش باید آب خارج بشه یا آب زیاد خارج بشه منظورم از نظر سیراب کردن هستش
کارشناس شماره ۲
برای سانسوریا هفته ای یکبار زیاده و بهتره کلا تاریخ مشخص نکنید هر زمان سطح خاک به عمق سه بند انگشت خشک شد اب بدید و تا حدی که چند قطره از زیر گلدون خارج بشه کافیه ابیاری زیاد باعث پوسیدگی ریشه سانسوریا میشه