پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
سمیع الله کاظمی
تعداد سوال: ۱
تعداد بازدید ۵۵۲
سلام وقت بخیر/ بونسایی رو از مجموعه خوب شما خریداری کردیم ولی از روز ۷ شروع به زرد شدن وریزش برگ ها کرد در حال حاظر پشتپنجره هست و هفته ای یک بار اب یاری میشه و دوروز ی بار اسپری اب ولی فقط سهبرگ داره و حال گیاه خوب نیست عکس ها روبراتون ارسال می کنم ممنون می شمراهنمایی کنید
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
سلام وقتتون بخیر . سپاس از لطف و همراهی شما .لطفا بفرمایید در هر نوبت آبیاری چقدر آب در گلدان میریزید ؟
سمیع الله کاظمی
سلام در هر نوبت تقریبا نصف یک لیوان
کارشناس شماره ۱
آیا بین دو ابیاری اجازه میدهید خاک گلدان خشک شود ؟ آیا آب از زیر گلدان خارج میشد ؟
سمیع الله کاظمی
بله خاک برای نوبت بعد خشک هست ولی اب از زیر گلدان خارج نمیشه چون بیش از حد ابیاری نمی کنم
کارشناس شماره ۱
گیاهتون از بی ابی دچار ریزش برگ شده .بهتره ابیاری را کمی بیشتر انجام بدید و زمانی که خاک خشکه ، میزان آبیاری باید به اندازه ای باشه که آب از زیر گلدان خارج بشه .گلدان را در کنار پنجره ی نورگیر قرار بدید .
سمیع الله کاظمی
خاک گلدون عوض کنم؟ بعضی از شاخه ها خشک شدن اون ها رو جدا کنم؟
کارشناس شماره ۱
بله ساقه های خشک را هرس کنید تا گیاه برای جوانه زایی تحریک بشه .الان چند وقته گیاه پیش شماست ؟
سمیع الله کاظمی
تقریبا یکسال
کارشناس شماره ۱
بهتره خاک را هم تعویض کنید .میتوانید سه هفته بعد از تعویض خاک , کوددهی را شروع کنید و هر دو هفته یکبار به گیاهتون کود بدید .لینک کودهایی که میتوانید استفاده کنید را براتون میزارم .البته اگر از کود بونسای استفاده کنید نیازی به کودهای دیگه ندارید .