پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
شادی ادیب مهر
تعداد سوال: ۱
تعداد بازدید ۲۸۲
سلام خسته نباشید. من یه یوکا چند وقته گرفتم در داخل خونه گذاشتم پشت پنجره ولی نور مستقیم نداره هفته ای هم یکبار بهش اب میدم این چندروزه برگای پایینش یکی یکی زرد شدن و بعد خشک میشن.یه لکه های هم روی برگاش دیده میشه.
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
سلام وقتتون بخیر .یوکا گیاهی نور دوست هستش و مکان نگهداری باید نور زیاد و تهویه ی بسیار خوب داشته باشه مخصوصا در فصول بهار و تابستان که فصل رشد است .بهتره به گیاه زمانی آب بدید که خاک گلدان خشک شده باشد برای اینکه متوجه شوید خاک گلدان در عمق خشک است یا هنوز رطوبت دارد میتوانید یک سیخ چوبی در خاک فرو کرده و چند ثانیه نگه دارید بعد سیخ را بیرون بیاورید اگر ذرات خاک به سیخ چسبیده باشد نشان دهنده ی اینست که خاک هنوز رطوبت دارد و نیازی به آبیاری نیست .در غیر اینصورت و در صورتی که سیخ چوبی خشک و بدون ذرات خاک باشد ، میتوانید گلدان را آبیاری کنید . نور کم و افراط و تفریط در آبیاری عدم تهویه ی مناسب محیط باعث زردی برگها و بروز بیماری قارچی در گیاه میشود .کدوم شهر تشریف دارید ؟
شادی ادیب مهر
استان خوزستان شهرستان دزفول
شادی ادیب مهر
استان خوزستان شهرستان دزفول . هوای بالکن گرم نیست بزارم اونجا؟
کارشناس شماره ۱
بله اگر هوا ملایم هستش بزارید بیرون . اما مکان نگهداری اش فعلا سایه آفتاب باشه , بهتره فقط چند ساعت در صبح نور خورشید را دریافت کنه و بعد آن مکان کاملا در سایه قرار بگیرد . نور اگر بیش از حد شدید باشه برگها دچار سوختگی میشوند .
شادی ادیب مهر
ببخشید از قارچ کش برای یوکا استفاده کنم به روشی؟ و میشه از ریشه زدا تقویتی هم استفاده کنم؟
شادی ادیب مهر
ببخشید از قارچ کش برای یوکا استفاده کنم به روشی؟ و میشه از ریشه زدا تقویتی هم استفاده کنم؟
شادی ادیب مهر
عذرمیخوام من گیاه هایی دیگ هم دارم که درموردشون سوال داشتم امکانش هست اینجا ببپرسم از شما؟
کارشناس شماره ۱
این تاپیک برای گیاه یوکا تعریف شده است .لطفا سوالات خود راجع به هر گیاه را , در تالار مربوط به همان گیاه مطرح نمایید از همکاریتون بسیار سپاسگزاریم .
کارشناس شماره ۱
برگهای زردِ قبلی را جدا کرده بودید ؟
شادی ادیب مهر
بله خشک شدن و بعد جدا کردم
کارشناس شماره ۱
بله میتوانید از قارچ کش استفاده کنید .اما باید آبیاری و تهویه را هم کنترل کنید و گلدان را در مکانی با نور کافی قرار بدید . عکسی کامل از محل قرار گرفتن گلدان و محیط ارسال نمایید متشکرم
کارشناس شماره ۱
ایا در زمان آبیاری اب اضافی از زیر گلدان خارج میشه ؟ و بین دو آبیاری خاک گلدون خشک میشه ؟
شادی ادیب مهر
بله تقریبا هفته ای یکبار بهش اب دادم وقتی که خاکش خشک شده.اگ میشه یه تقویتی و یهقارچ کش و روش استفاده از اون رو معرفی کنید.