پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
هومن جعفری
تعداد سوال: ۱
تعداد بازدید ۲۵۸۹
سلام وقت بخیر، بنسای من تقریبا یک هفته است که داره برگ هاش خشک میشه و میریزه همچنین شاخه هاش ، تا قبل از این خیلی خوب بود هم رشد خوبی داشت هم شاداب بود، ولی از هفته پیش این اتفاق افتاده و داره بیشتر میشه، چه مشکلی براش پیش اومده و باید چیکار کنم؟ ممنون میشم راهنماییم کنید
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
سلام وقتتون بخیر .گیاه از نظر نور و تهویه در چه محیطی قرار داره ؟
هومن جعفری
از نظر نور در فاصله نیم متری پنجره بالکن هستش از نظر تهویه هم هر روز از صبح تا غروب در بالکن بازه و جریان هوا براش در جریانه
هومن جعفری
ابتدا که این گیاه رو خریداری کردم به این صورت بود ، خب چون اول فصل بهار بود هنوز به رنگ سبز تغییر رنگ پیدا نکرده بود بعد از مدتی کم کم به رنگ سبز در اومد و تا ده روز پیش هم گیاه حالش خوب بود ولی از ده روز پیش به یکباره شروع کرد به بی حال شدن و خشک شدن ، آبیاری گیاه هفته ای دو بار هستش، جوری هم آب میدم که از زیر گلدون آب بریزه بیرون، در زیر گلدان هم براش جزیره درست کردم، جریان هوا هم داره تقریبا و از نظر نور هم در فاصله نیم متری پنجره تراس هستش، هیچ گونه حشره و آفت هم نتونستم روش پیدا کنم فقط یه جا از بالاهای تنه گیاه اندازه یه قطره صمغ ترشح کرده ، یکماه پیش هم به خاکش کود مایع دادم
کارشناس شماره ۱
معمولا وقتی گیاهان دانه دار از خود صمغ ترشح میکنند ، نشانه ی دفاع از خود در برابر عاملی بیماریزا یا تنش محیطی است .متاسفانه بیماریهای باکتریایی درمانی ندارند و اگر گیاه ضعیف باشه و نتونه در مقابلش مقاومت کنه ، از بین میره . بهتره شاخه های خشک را هرس کنید گلدان را به هوای آزاد منتقل کنید و آبیاری را به اندازه ی کافی و منظم انجام بدید خاک گلدان اگر خیلی سبکه بهتره ترکیب خاک را عوض کرده و از خاک ی نسبتا متوسط استفاده کنید .در ترکیب خاکتون حتما مقداری خاکباغچه وجود داشته باشه .
هومن جعفری
ممنون از راهنمایی شما، امکان داره به خاطر ندادن کود این اتفاق بیافته براش؟ چون الان نزدیک یک ماه بیشتره که بهش کود داده نشده
کارشناس شماره ۱
خیر ، کود ندادن میتونه باعث توقف رشد و یا ریزتر شدن برگها بشه نه ترشح صمغ و خشکی
کارشناس شماره ۱
کدوم شهر تشریف دارید ؟
هومن جعفری
تهران هستیم
کارشناس شماره ۱
بزاریدش در تراس مکانی سایه آفتاب طوری که صبح تا ظهر افتاب بهش بتابه و بعد از ظهر ، اون مکان سایه بشه ، ابیاری را شبها انجام بدید.
هومن جعفری
بینهایت تشکر حتما انجام میدم و نتیجه رو اعلام میکنم تا ده روز آینده
کارشناس شماره ۱
انشالا گیاه صدمه ی جدی ندیده باشه و دوباره سبز بشه .موفق باشید