پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
فاطمه کوهرو
تعداد سوال: ۱
تعداد بازدید ۴۱۰
برگهای همون سمت که خشک شده کاملا ریخته
کارشناس شماره ۲
تعداد سوال: ۰
سلام وقتتون بخیر برای تشخیص دقیق تر عکس گیاه را ارسال بفرمایید
فاطمه کوهرو
اوکی حتما
کارشناس شماره ۲
چقدر به گیاهتون اب میدید؟ و چقدر با نور فاصله داره؟
فاطمه کوهرو
خاکشو چک میکنم اگه خشک باشه بهش آب میدم قبلا اصلا نور نمیخورد ولی چند وقتی هست که پشت شیشه گذاشتم نور میخوره
کارشناس شماره ۲
نور مستقیم بهش ندید نور خوب غیر مستقیم میخواد و خاکش که تا عمق یک سانت خشک شد ابیاری کنید الان چروک شدن تنه از گرما، کم ابی و رطوبت پایین رخ داده به برگ هاش غبار پاشی میکنید؟ از کود خاصی استفاده کردید؟
فاطمه کوهرو
قبلا برگهاش رو بااسپری غبار پاشی میکردم ولی برگهاش لکهای زرد روشون افتاد ترسیدم دیگه غبار پاشی نکردم ،یه کود بود از گل فروشی گرفتم گفتم تنش اینجوری شده اسمشو الان خاطرم نیست پیداش کنم بهتون میگم
کارشناس شماره ۲
بله غبار پاشی اگر زیر نور انجام بشه و از فاصله نزدیک باعث لکه برگی میشه بهتره برای تامین رطوبت از درست کردن جزیره در زیر گلدون استفاده کنید و ماهیانه حتما از خود تقویتی مناسب بونسای استفاده کنید ابیاری هر زمان سطح خاک خشک بود انجام بشه وچک کنیدزهکش زیر گلدون باز باشه و چند قطره اب اضافی از زیر گلدون خارج بشه
فاطمه کوهرو
بله چشم فقط این کارا رو انجام بدم خوب میشه تنه بنسایم
کارشناس شماره ۲
ببینید اینکه ساقه به حالت اولیه برگرده خیر کلا وقتی گیاه اسیبی بهش وارد میشه چه فیزیکی چه از طریق بیماری و افت و تغییری در شکل ساقه و برگ رخ میده اون برگ و ساقه به حالت اولیه برنمیگرده فقط با رعایت شرایط میتونید از پیشروی بیماری و مشکل جلوگیری کنید
فاطمه کوهرو
ممنون بابت پاسخگوییتون ?
کارشناس شماره ۲
خواهش میکنم