پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
کاربر
تعداد سوال: ۱
تعداد بازدید ۵۳۹
با سلام الان نزدیک 1 هفته هستش برگ های بونسای من در حال ریزش برگ ها کاملا سبز هستن ولی میریزه درمورد شرایط نگهداری بونسای بگم توی شیشه هستش حالت تراریوم هفته ایی 1 یکبار اب روی برگ هاش اسپری میکنم الان هم روی کل شیش بخار اب هستش نور غیر مستقیم خوبی بهش میرسه در طول روز نکته بعد از روزی که اوردمش یکسری شاخه های سفیدرنگ هم از کنار هاش شروع کردن به رشد کردن، نمیدونم چیه واقعا شاخست و رشتشونم خیلی سریع
کارشناس شماره ۲
تعداد سوال: ۰
سلام وقت بخیر ببیتید بونسای کلا به جابجایی حساسه و بعد از تغییر جا یکمی ریزش روداره ولی بونسای شما که حالت تراریوم داره شرایطش ویژه تر هست چون این گلدون های شیشه ای تهویه ندارند و سوراخ زهکشی هم زیر گلدون وجود نداره پیشنهاد میکنم شیشه رویی رو بردارید و برای اینکه گیاهتون دچار شک رطوبتی نشه یک پلاستیک را روز گیاه بکشید وچند سوراخ روی پلاستیک ایجاد کنید بعد از گذشت یک هفته تا ۱۰ روز کم کم پلاستیک را جدا کنید و غبار پاشی با فاصله نیم متری برگ انجام بشه بعد از این نیتز هست گلدونتون رو جابه جا کنید و به گلدون معمولی که سوراخ زهکش داره منتقل کنید این گلدون های شیشه ای مخصوص تراریوم زیبا هستند ولی دوام گلتون رو پایین میارن بونسای ماهیانه به خود تقویتی مخصوص هم نیاز داره