پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت

سيدصادق

تعداد سوال: ۱

زردي برگ ویژه

تعداد بازدید ۴۵۹

تا دوماه پيش كود سه بيست ميدادم ديدم خاشيه برگها زرد ميشن رفتم بازار كود تقويتي گرفتم از شنبه دادم الان داره برگها يكباره زرد ميشن در عرض دو سه روز ابياري هم من هفته اي يكبار ميدم ولي طوري ميدم كه از زيرش خارج بشه الان يعني ريشه پوسيده؟ ابياري اين گل بايد به اين شكل باشه كه از زيرش خارج بشه يا فقط همون روي خاك خيس باشع؟ درمانش چه صورته؟ اقايي كه ازش كود خريدم ميگه كود سع بيست نيتراتش بالاست اگه ابياريتون زيادباسه ريشع رو ميپوسونه توي خونه ما من ديدم هفته اي يكبار هم سطح خاك خشك خشك نميشع يكم مرطوبرخاك بازم براي همين هفته اي يكباا ميدادم جزيره هم براش درست كردم قارچ كش هم هفته قبل زده بودم

تصویر ارسالی
۱۴۰۰-۰۲-۲۹ ۱۱:۳۰:۰۲

کارشناس شماره ۲

تعداد سوال: ۰

سلام وقتتون بخیر اخرین کوددهی چه زمان بوده؟ فواصل دو کوددهی چند روز بود؟

۱۴۰۰-۰۲-۲۹ ۱۳:۲۳:۲۹

سيدصادق

بيست رروز پيش كود سه بيست دادم ديدم كنار برگها زرد هستن شنبه هم از كود جديد دادم

۱۴۰۰-۰۲-۲۹ ۱۸:۱۸:۳۲

سيدصادق

كلا بيست روز يكبار كود ميدادم

۱۴۰۰-۰۲-۲۹ ۱۸:۱۹:۰۹

کارشناس شماره ۲

تعداد سوال: ۰

ببینید کوددهی زیاد خودش باعث برگسوزی میشه کوددهی دو هفته یکبار با کود رقیق شده خوبه براش سه بیت مناسب هست ولی گیاهان برگ سبز مثل برگ انجیری کود اهن هم نیاز دارند که هر 45 روز یکبار میتونید بهش بدید الان گیاهتون دچار کمبود اهن هم هست. و در رابطه با استفاده از قارچکش در صورت دیدن لکه قارچی از سم به شکل 10 روز یکبار استفاده بشه ولی اگر برای پیشگیری میدید هر 2 ماه یکبار کافیه و بیشتر گیاه رو ضعیف میکنه. در رابطه با ابیاری برگ انجیری سطح خاک به عمق 1 سانت که خشک بود ابیاری کنید و اگر میبینید بعد از یک هفته هنوز خیسه خاکتون خیلی سنگینه و اب و در خودش حفظ میکنه. خوبه که زهکش باز هست فقط حتما بین زیر گلدونی و گلدون چند سنگ قرار بدید که هوا جریان داشته باشه و بعد از ابیاری که اب زیر گلدون جمع شد اب را دور بریزید. برای تامیم رطوبت هم جزیره خوبه هم غبار پاشی برگ با فاصله نیم متری.

۱۴۰۰-۰۲-۳۰ ۰۰:۰۶:۴۴
کافه گلدون

کافه گلدون از سال 96 با نام گلدوناریوم فعالیت خود را  آغاز کرد و در سال 97  کافه گلدان ، با تیم جوانی متشکل از متخصصین حوزه های مدیریت کسب و کار، کشاورزی، بازاریابی، روانشناسی و معماری، به راه اندازی وبسایت کافه گلدون پرداخت تا منبعی جامع برای تمامی دوست داران گل و گیاه باشد.
درباره ما

تلفن ثابت: ۰۲۱۷۱۰۵۳۱۹۳

کانال تلگرام و پیج اینستاگرام:
cafegoldoon_com@