پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
بلوچی
تعداد سوال: ۴
تعداد بازدید ۸۳۷
برگ های گل انجیری من به یک سمت گلدون لش و خوابیده شد جوری که یک طرف دیگه گلدون کاملا خالی از برگ هست,برگ ها همه لوله و بدون شکاف هستن برگ های پایینی خیلی پژمرده انگار آب توشون نیست،کنار پنجره که آفتاب غیر مستقیم داره نگهداری میکنم و وقتی حدود دو سانت از سطح خاک خشک میشه آبیاری میکنم جدیدا چند روزی هم هست روزی یک بار برگ هاش رو آب پاشی میکنم ولی حال گیاهم خوب نیست
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
سلام وقتتون بخیر . لطفا بفرمایید در هر نوبت آبیاری چقدر آب در گلدان میریزید و خاک گلدان چه بافتی داره ؟ خیلی سبک ، سفت و سنگین ، یا متوسط ؟
بلوچی
کارشناس شماره ۱
دو لیوان اب خیلی براش کمه .بهتره گلدان را نیم ساعت تا ۴۵ دقیقه در ظرف اب قرار بدید به صورتی که تا نیمی از گلدان ، در آب قرار داشته باشه .برگها خیلی دیر سرحال میشن نگران نباشید .فقط آبیاری را بیشتر کنید .اگر خاک گلدان خیلی سفت و متراکمه و آب به سختی پایین میره بهتره با اضافه کردن کمی خاکبرگ انرا اصلاح کنید .
بلوچی
قرار دادن گلدان در ظرف آب رو یک بار انجام بدم یا در طول هفته این کار رو انجام بدم ؟چند بار؟ وایا برگ ها که همگی به یک طرف گلدون کشیده شدن هم به همین دلیله و با انجام این کارها درست میشه مشکلش؟
کارشناس شماره ۱
یکبار انجام بدید از اون به بعد به گیاه آب بیشتری بدید .بله حالش خوب میشه فقط زمان نیاز داره .برگهای جدید که رشد کردند میتونید برگهای قدیمی و آسیب دیده را به مرور حذف کنید
کارشناس شماره ۱
سلام وقتتون بخیر .خداروشکر .بله میتونید قلمه بگیرید . قلمه ی ساقه به همراه برگ که ریشه ی هوایی هم داشته باشه .قلمه را در گلدان دیگری ریشه دار کنید بعد به این گلدان و به قسمتهای خالی اضافه کنید