پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت

صدرا رسول زاده

تعداد سوال: ۴

نگهداری ویژه

تعداد بازدید ۶۳۸

سلام من این دوتا گیاه رو دارم به دلیل رشد و افزایش قد زیادی که داشتن و محیطی که دارم تنها جاییکه میتونم ازشون نگهداری کنم تقریبا جلوی باد کولر گازی هست، خواستم ببینم شرایط نگهداری به چه صورته و این افزایش قد رو چی کار کنم؟

تصویر ارسالی
۱۴۰۰-۰۳-۰۲ ۱۰:۴۵:۵۸

کارشناس شماره ۲

تعداد سوال: ۰

سلام وقتتون بخیر فاصلشون با منبع نور چقدر هست؟

۱۴۰۰-۰۳-۰۲ ۱۱:۱۸:۱۴

صدرا رسول زاده

۳۰ ۴۰ سانت از اون یکی که شبیه الورا هست چندتا دیگه دارم که یکم کوتاه ترن و فاصله شونتا نور ۴ ۵ سانته

۱۴۰۰-۰۳-۰۲ ۱۲:۰۴:۵۱

کارشناس شماره ۲

ببینید شرایط نوری و دمایی محیط از عوامل رشد علفی و طولی هست ولی برای اینکه تقویت بشه بهتره بهش کود برگدهی بدید که کمک میکنه به افزایش برگدهی و جایی قرار بدید که تهویه مناسب داشته باشه و روبروی مستقیم کولر نباشه و یکی دیگه از کارهایی که کمک به پرپشت شدن گیاه میکنه قلمه گیری از گیاهتون هست

محصولات پیشنهادی برای مشکل این گیاه
کود برگ دهی
۱۴۰۰-۰۳-۰۲ ۲۳:۳۴:۳۵

صدرا رسول زاده

بخوام قلمه بگیرم از هر دوی این گیاه ها، اگر از وسط ببرم گیاه رو اون قسمت پایینیش آسیب نمیبینه؟ و اینکه قلمه زدن همون بزارم تو ظرف اب و وقتی ریشه داد بزارم تو خاک؟ و چقدر ریشه داد بزارم تو خاک؟

۱۴۰۰-۰۳-۰۳ ۰۱:۵۱:۰۸

کارشناس شماره ۲

بله برای قلمه گیری قلمه ساقه راحتترینه و بهتره قلمه 10 تا 15 سانتی بگیرید و 24 ساعت بگذارید تا انتهای قلمه پینه ببنده بعد در اب بزارید تا ریشه زایی انجام بشه و هربار اب را تعویض کنید و 2 تکه ذغال در اب بیاندازید تا از قارچی شدن گیاه جلوگیری کند. برای اینکه زودتر ریشه زایی انجام بشه بهتره از هورمون ریشه زا استفاده کنید.

۱۴۰۰-۰۳-۰۳ ۲۰:۰۹:۰۹

صدرا رسول زاده

من دوتا گیاه رو ۲۴ نزاشتم برای پینه بستن و مستقیم گذاشتم داخل آب مشکلی برای پیش میاد؟

۱۴۰۰-۰۳-۰۳ ۲۰:۴۵:۴۱

کارشناس شماره ۲

نه اکثرا مشکلی پیش نمیاد حتما ابشو بعد از دو روز تعویض کنید و اب جوشیده سرد شده که عاری از باکتری هست براش استفاده کنید و دو تکه ذغال هم بندازید که جلوی قارچی شدن ابو بگیره

۱۴۰۰-۰۳-۰۳ ۲۳:۲۹:۰۵

صدرا رسول زاده

این گیاهی که تو عکس هست و خیلی بلند شده رو ببرم اون قسمتی که تو گلدون میمونه براش مشکلی پیش نمیاد؟ اون قسمت بریدگی رو نباید کاری کنم؟

۱۴۰۰-۰۳-۰۳ ۲۳:۳۷:۲۶

کارشناس شماره ۲

میتونید انتهای قسمت بریده شده رو کمی قارچکش بزنید و قلمه گیری کمک میکنه به جوانه زنی جانبی

۱۴۰۰-۰۳-۰۵ ۲۳:۵۷:۳۹

صدرا رسول زاده

؟!

۱۴۰۰-۰۳-۰۵ ۱۰:۰۱:۳۱

کارشناس شماره ۲

عذر میخوام پیام قبلی اشتباه تایپی بود که اصلاح شد اگر سوالی دارید بفرمایید

۱۴۰۰-۰۳-۰۵ ۲۳:۵۸:۱۵
کافه گلدون

کافه گلدون از سال 96 با نام گلدوناریوم فعالیت خود را  آغاز کرد و در سال 97  کافه گلدان ، با تیم جوانی متشکل از متخصصین حوزه های مدیریت کسب و کار، کشاورزی، بازاریابی، روانشناسی و معماری، به راه اندازی وبسایت کافه گلدون پرداخت تا منبعی جامع برای تمامی دوست داران گل و گیاه باشد.
درباره ما

تلفن ثابت: ۰۲۱۷۱۰۵۳۱۹۳

کانال تلگرام و پیج اینستاگرام:
cafegoldoon_com@