پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
صدرا رسول زاده
تعداد سوال: ۴
تعداد بازدید ۶۳۸
سلام من این دوتا گیاه رو دارم به دلیل رشد و افزایش قد زیادی که داشتن و محیطی که دارم تنها جاییکه میتونم ازشون نگهداری کنم تقریبا جلوی باد کولر گازی هست، خواستم ببینم شرایط نگهداری به چه صورته و این افزایش قد رو چی کار کنم؟
کارشناس شماره ۲
تعداد سوال: ۰
سلام وقتتون بخیر فاصلشون با منبع نور چقدر هست؟
صدرا رسول زاده
۳۰ ۴۰ سانت از اون یکی که شبیه الورا هست چندتا دیگه دارم که یکم کوتاه ترن و فاصله شونتا نور ۴ ۵ سانته
کارشناس شماره ۲
ببینید شرایط نوری و دمایی محیط از عوامل رشد علفی و طولی هست ولی برای اینکه تقویت بشه بهتره بهش کود برگدهی بدید که کمک میکنه به افزایش برگدهی و جایی قرار بدید که تهویه مناسب داشته باشه و روبروی مستقیم کولر نباشه و یکی دیگه از کارهایی که کمک به پرپشت شدن گیاه میکنه قلمه گیری از گیاهتون هست
صدرا رسول زاده
بخوام قلمه بگیرم از هر دوی این گیاه ها، اگر از وسط ببرم گیاه رو اون قسمت پایینیش آسیب نمیبینه؟ و اینکه قلمه زدن همون بزارم تو ظرف اب و وقتی ریشه داد بزارم تو خاک؟ و چقدر ریشه داد بزارم تو خاک؟
کارشناس شماره ۲
بله برای قلمه گیری قلمه ساقه راحتترینه و بهتره قلمه 10 تا 15 سانتی بگیرید و 24 ساعت بگذارید تا انتهای قلمه پینه ببنده بعد در اب بزارید تا ریشه زایی انجام بشه و هربار اب را تعویض کنید و 2 تکه ذغال در اب بیاندازید تا از قارچی شدن گیاه جلوگیری کند. برای اینکه زودتر ریشه زایی انجام بشه بهتره از هورمون ریشه زا استفاده کنید.
صدرا رسول زاده
من دوتا گیاه رو ۲۴ نزاشتم برای پینه بستن و مستقیم گذاشتم داخل آب مشکلی برای پیش میاد؟
کارشناس شماره ۲
نه اکثرا مشکلی پیش نمیاد حتما ابشو بعد از دو روز تعویض کنید و اب جوشیده سرد شده که عاری از باکتری هست براش استفاده کنید و دو تکه ذغال هم بندازید که جلوی قارچی شدن ابو بگیره
صدرا رسول زاده
این گیاهی که تو عکس هست و خیلی بلند شده رو ببرم اون قسمتی که تو گلدون میمونه براش مشکلی پیش نمیاد؟ اون قسمت بریدگی رو نباید کاری کنم؟
کارشناس شماره ۲
میتونید انتهای قسمت بریده شده رو کمی قارچکش بزنید و قلمه گیری کمک میکنه به جوانه زنی جانبی
صدرا رسول زاده
؟!
کارشناس شماره ۲
عذر میخوام پیام قبلی اشتباه تایپی بود که اصلاح شد اگر سوالی دارید بفرمایید