پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
Nasi taeedi
تعداد سوال: ۱
تعداد بازدید ۷۰۹
سلام برگهای بنت قنسول من از پایین زرد شدن و می ریزن وبرگهای بالایی هم در حال سیاه شدن و لوله شدن
کارشناس شماره ۲
تعداد سوال: ۰
سلام وقت بخیر برای تشخیص دقیقترعکس گیاه را ارسال کنید
Nasi taeedi
سلام فرستادم ولی مثله اینکه ارسال نمی شه
کارشناس شماره ۲
بله عکستون دریافت شد محل قرار گیری کجا هست؟ چقدر با نور فاصله داره؟
کارشناس شماره ۲
برگ هارو غبار پاشی میکنید؟
Nasi taeedi
اصلا و سیخ چوبی هم برای اینکه متوجه بشن خاکش رطوبت داره یا نه هم استفاده می کنم ده روز یکبار هم مایع سه بیست و با فاصله چن روزه اهن استفاده می کنم
کارشناس شماره ۲
بله روشتون برای ابیاری خوبه فقط برای تامین رطوبت بهتره زیر گلدون جزیره درست کنید اگر روششو نمیدونید بفرمایید تا براتون توضیح بدم و اصلاااااا بهش کود اهن ندید کود اهن برای گیاهان برگ رنگی و ابلق اصلا توصیه نمیشه کود مخصوص گیاهان گلدار و سه بیست خوبه 45 روز یکبار بهش اسید هیومیک هم بدید
Nasi taeedi
مدل جزیره رو توی سوالات قبلی خوندم اینکه سنگ بزارم توی زیر گلدونی ک کف گلدون با زیر گلدونی تماس نداشته باشه سوالم اینه که به گل ک اب می دم ابی ک از گلدون خارج میشه برای سنگها کفایت می کنه ؟؟ موقعی که سنگها خشک میشن دوباره آبیاری کنم ؟؟ و سوال دیگم اینه که بهم گفتن هفته ای دو بار روی گلدون پلاستیک مشکی بکشم برای قرمزی برگها ایا شیوه درستیه ؟؟ ممنون
Nasi taeedi
طریقه مصرف هیومیک اسید نوشته شده میشه روی برگها با اب اسپری کرد باعث سوختن برگها نمیشه اسپری کردن ؟؟ زردی و ریزش برگهای پایینی رو هم از بین نی بره ؟؟
کارشناس شماره ۲
برای جزیره نیاز هست هربار مقداری اب روی سنگ ها بریزید البته تا حدی که با ته گلدون در تماس نباشه و هربار تبخیر شد دوباره اضافه کنید. بله اون روش تاریکی کمک میکنه به حفظ رنگ برگ ها البته بفرمایید چند ساعت در تاریکی قرار میدید؟
کارشناس شماره ۲
اسید هیومیک و بهتره با اب ابیاری مخلوط کنید و به گیاهتون بدید این روش بهتر از غبار پاشیه
Nasi taeedi
صبح تا شب هفته ای دو روز
Nasi taeedi
هم جزیره و هم ابیاری بعد از خشک شدن سطح گلدون رو با هم انجام بدم ؟؟
کارشناس شماره ۲
بله برای ابیاری هرزمان سطح خاک به اندازه دوبند انگشت خشک بود انجام بشه برای جزیره سنگ هارو همیشه زیر گلدون بکذارید فقط هربار نصف سنگ ها اب بریزید و بعد از،تبخیر شدن دوباره اب اضافه کنید