پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت

الهام بابایی

تعداد سوال: ۲

خشک و زرد شدن برگهای بنسای ویژه

تعداد بازدید ۴۸۴

سلام خسته نباشید من اسفند ماه یک گلدان بنسای خریدم که اسمِ نوعشو نمیدونم ولی سبز و سرحال بود حدود یک ماهی هست که برگهاش شروع به خشک شدن کرده لکه های قهوه ای میزنه و میریزه لطفا راهنماییم کنید به طور کلی داره خشک میشه و از بین میره با تشکر از شما

تصویر ارسالی
۱۴۰۰-۰۳-۰۳ ۱۲:۰۳:۰۸

کارشناس شماره ۲

تعداد سوال: ۰

سلام وقتتون بخیر جاشو‌تغییر ندادید؟ از لکه های برگ یک عکس زوم ارسال میفرمایید

۱۴۰۰-۰۳-۰۳ ۱۲:۰۶:۲۵

الهام بابایی

جاشو تغییر دادم ولی نه زیاد عکس و ضمیمه میکنم با تشکر

تصاویر ارسالی
۱۴۰۰-۰۳-۰۳ ۱۲:۱۵:۱۵

کارشناس شماره ۲

بله این لکه قارچی هست نیاز هست مانکوزب بهش اسپری کنید و کمی هم در اب ابیاری بدید . به برگ ها غبار پاشی میکردید؟

۱۴۰۰-۰۳-۰۳ ۱۹:۵۷:۰۳

الهام بابایی

بله تقریبا هرروز به برگهاش آب اسپری میکنم این آفت کُش و از کجا تهیه کنم؟

۱۴۰۰-۰۳-۰۳ ۲۰:۴۱:۳۰

کارشناس شماره ۲

فعلا غبار پاشی رو متوقف کنید و بعد از درمان از فاصله 1 متری و نیم غبار پاشی کنید یا زیر گلدون جزیره درست کنید. براتون لینگ خرید محصولاتو میزارم سم پاشی در فضای باز انجام بشه

محصولات پیشنهادی برای مشکل این گیاه
سم حشره کش قارچ کش (Fungicide)
۱۴۰۰-۰۳-۰۳ ۲۳:۲۵:۰۲

الهام بابایی

این گیاه و باید هفته ای چندبار آبیاری کنم و نورش باید چگونه باشه نور پشت پنجره براش کافیه؟

۱۴۰۰-۰۳-۰۳ ۲۳:۳۷:۵۹

کارشناس شماره ۲

نور خوب غیر مستقیم میخواد نور مستقیم براش اصلا مناسب نیست ولی در سایه برگریزی بیشتر میشه . برای ابیاری با یک سیخ چوبی سطح خاکو چک کنید هر زمان به عمق یک سانت خشک بود و خاک به اون سیخ چوبی نچسبید گیاه رو ابیاری کنید و تا حدی باشه که چند قطره اب از زیر گلدون خارج بشه کافیه

۱۴۰۰-۰۳-۰۳ ۲۳:۴۷:۳۵

الهام بابایی

مانکوزب را چندبار باید برای رفع این مشکل استفاده کنم؟ تا چه زمانی ادامه بدم این درمان و ؟

۱۴۰۰-۰۳-۰۴ ۱۰:۱۷:۲۶

کارشناس شماره ۲

مانکوزب معمولا با دوبار استفاده با فاصله ۱۰روز یکبار جواب میده اگر با دو بار نشد ماکسیمم سه بار اسپری پاشی کنید و تهویه محیط خوب باشه و رطوبت سطح برگ و کنترل کنید سم پاشی بیشتر باعث برگسوزی میشه سم پاشی در فضای باز انجام بشه

۱۴۰۰-۰۳-۰۴ ۱۲:۰۸:۱۶
کافه گلدون

کافه گلدون از سال 96 با نام گلدوناریوم فعالیت خود را  آغاز کرد و در سال 97  کافه گلدان ، با تیم جوانی متشکل از متخصصین حوزه های مدیریت کسب و کار، کشاورزی، بازاریابی، روانشناسی و معماری، به راه اندازی وبسایت کافه گلدون پرداخت تا منبعی جامع برای تمامی دوست داران گل و گیاه باشد.
درباره ما

تلفن ثابت: ۰۲۱۷۱۰۵۳۱۹۳

کانال تلگرام و پیج اینستاگرام:
cafegoldoon_com@