پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت

Mahsa

تعداد سوال: ۱

مشکلات بن سای افرا ویژه

تعداد بازدید ۵۸۶

سلام وقتتون بخیر من 3 روزه که گیاه بن سای افرا خریدم. هر روز آبی که گذاشتم کلرش بره به برگ ها اسپری میکنم و به خاک گلدون زمانی که تست میکنم و میبینم خاک رطوبت نداره آب میدهم. در فصله ی نیم متری از پنجره قرار داره و نور مستقیم نمیخوره. دمای اتاق رو خنک نگه داشتم که شوک محیطی اذیتش نکنه و زمان آبیاری از طریق چک کردن خروج آب حواسم هست که آبیاری زیاد نشه. کود مایع هم هنوز بهش ندادم. امروز دیدم که داخل خاکش پشه های ریز هستش و زیاد هم شدن. علتش چیه؟ مشکلی داره؟ چجوری درمانش کنم؟ و نوک برخی از برگ هاش از ابتدا که خریدم سوخته بود و ۲،۳ تا بزگش زرد بود ولی سوختگیه جدید ندیدم تو این سه روز... یه سوال دیگه این که سعی کردم باد کولر زیاد نباشه ولی یه کم بهش باد میخوره.مشکلی ایجاد میشه؟ تصویرش هم ارسال کردم

۱۴۰۰-۰۳-۰۳ ۱۲:۳۸:۵۴

Mahsa

تصاویر ارسالی
۱۴۰۰-۰۳-۰۳ ۱۳:۰۸:۴۴

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

سلام وقت بخیر ، افراگیاهی بیرونی است که به نور زیاد و هوای تازه نیاز داره .علت وجود پشه های گلدان رطوبت زیاد هستش که با کم کردن رطوبت و یکبار سمپاشی با دیازینون از بین میروند .بهتره گلدان را به تراس منتقل کنید البته اول مکانش نیمسایه باشه تا کم کم به نور عادت کنه .علت سوختگی نوک برگها هم میتونه اسیب دیدن ریشه در اثر افراط و تفریط در آبیاری یا نوسان دمای محیط باشه . گیاهان نباید در معرض جریان هوای وسایل گرمایشی یا سرمایشی قرار داشته باشند .اگر سوالی در این مورد دارید در خدمتتونم

۱۴۰۰-۰۳-۰۴ ۰۱:۴۹:۵۵

Mahsa

به من این سم رو دادن. خوبه؟مشکلش رو برطرف میکنه یا اشتباه گفتن؟

۱۴۰۰-۰۳-۰۵ ۱۰:۰۵:۱۸

Mahsa

تصاویر ارسالی
۱۴۰۰-۰۳-۰۵ ۱۰:۰۶:۱۲

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

مالاتیون هم سمی حشره کش هستش و میتونید استفاده کنید .مهمترین چیز برای از بین بردن پشه های خاک ، اول ، کم کردن رطوبته ، بعد سمپاشی . ممکنه با کنترل رطوبت پشه ها از بین برن و دیگه نیازی به سمپاشی نباشه.

۱۴۰۰-۰۳-۰۶ ۰۱:۱۴:۵۸
کافه گلدون

کافه گلدون از سال 96 با نام گلدوناریوم فعالیت خود را  آغاز کرد و در سال 97  کافه گلدان ، با تیم جوانی متشکل از متخصصین حوزه های مدیریت کسب و کار، کشاورزی، بازاریابی، روانشناسی و معماری، به راه اندازی وبسایت کافه گلدون پرداخت تا منبعی جامع برای تمامی دوست داران گل و گیاه باشد.
درباره ما

تلفن ثابت: ۰۲۱۷۱۰۵۳۱۹۳

کانال تلگرام و پیج اینستاگرام:
cafegoldoon_com@