پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
الهام خسروی
تعداد سوال: ۱
تعداد بازدید ۳۴۹
سلام یوکا من چند وقتیه به سرعت برگهاش خشک وزرد داره میشه میخواستم علت ودرمانشو بپرسم.
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
سلام وقتتون بخیر .محیط نگهداری از نظر تهویه و نور چه وضعیتی داره ؟ و لطفا بفرمایید نحوه ی آبیاری به چه صورته ؟
الهام خسروی
نور جلوی پنجره جنوبی ونزدیک در تراس هستش وآبیاریش هر ۵روز یک بار به میزان ۳لیوان( با توجه به گلدونش) آب جوشیده سرد شده بهش میدم
کارشناس شماره ۱
با توجه به سایز گیاه ، سه لیوان اب برای یوکا در فصول گرم خیلی کمه .بهتره برگهای خشک را جدا کنید و زمانی که خاک گلدان خشکه گیاه را سیراب و به اندازه ای آب بدید که از زیر گلدان خارج بشه . میتونید براش جزیره هم بسازید .
الهام خسروی
من این گیاه تازه نگرفتم الان حول هوش یک ساله این تازگی داره این طوری داره خشک میشه، یکماه پیش خاکشم عوض کردم توش خاک پتماس و کود برگ ریختم الان تا به همون میزان آب میدم زودی آبش میاد پایین، این خشک شدن برگ یوکا علتهای دیگه هم داره، مثلا مریضی چیزی نگرفته
الهام خسروی
گفتم شاید یه راهنمایی خدمتتون بشه، این از وسط قسمت غنچه برگها که تازمیخواد باز بشه داره خشک میشه
کارشناس شماره ۱
ایا وقتی برگها را از ساقه جدا کردید ، محل اتصال به ساقه نرم و یا پوسیده بود ؟ یا خشک بود و برگهای زرد به سختی جدا میشدند ؟
الهام خسروی
کارشناس شماره ۱
اگر شرایط نگهداری و محیطی از نظر ابیاری و نور و دما کنترل شده باشه و مشکل گیاه متوقف یا برطرف نشده باشه ، احتمال آسیب ریشه ای وجود داره .بهتره گیاه را از خاک درآورده و ریشه را از نظر سلامت و پوسیدگی چک کنید .میتونید بعد از درآوردن گیاه از خاک و شستن ریشه ها برامون عکس بفرستید .
الهام خسروی
یک ماه پیش که برگهای بزرگش شروع به زرد شدن کرد من از خاک کلا درآوردمش وریشه هاشو بررسی کردم سالم سالم بود، ولی اگر دوباره نیاز هست من دوباره این کارو میکنم ، شستن ریشه به چه معناست وچگونه باچی انجامش بدم
کارشناس شماره ۱
با آب بشورید . لطفا قبل از اینکار یه عکس کامل ، از محل قرارگرفتن گیاه ارسال کنید
الهام خسروی
ببخشید قبل از این کار منظورتون از روی خاک عکس بگیرم، الان که گیاه توی خاکه
کارشناس شماره ۱
نه منظورم اینه که عکس کامل گیاه را ارسال کنید طوری که گیاه و گلدان و محیط اطرافش مشخص باشه
الهام خسروی
چشم، انشاالله فردا خدمتتون میفرستم
کارشناس شماره ۱
در خدمتتون هستم.