پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
شادی
تعداد سوال: ۲
تعداد بازدید ۲۷۳
سلام گیاه اگزالیس من الان یک ماه هست که یه سری از برگاش نقاط زرد زده و برگ های جدید هم از خارج شروع به زرد شدن کردن. و یه سری برگها هم از محیط شروع به خشک شدن کردن.من هفته ای یکبار اب میدم و پشت پنجره با نور غیر مستقیم هست اما بی حال شده.. و یه سری حشرات ریز هم توی خاکش و اطرافش هست. ممنون میشم راهنمایی کنید.
کارشناس شماره ۲
تعداد سوال: ۰
سلام وقتتون بخیر از لکه های برگ یک عکس زوم ارسال میفرمایید
کارشناس شماره ۲
بله این علایم قارچی شدن برگ ها هست غبار پاشی برگ رومتوقف کنید برگ هایی که لکه دارند با قیچی ضدعفونی شده جدا کنید با قارچکش پنوکونازول اسپری کنید سمپاشی از فاصله نیم متری و در فضای باز انجام بشه
کارشناس شماره ۲
حشرات خاک شبیه پشه سیاه هست؟ سوراخ های زهکش زیر گلدون باز هست؟
شادی
گیاه رو از بالا ببرم و ساقه باقی بمونه؟و یکبار ضدقارچ کافیه؟بله زیر گلدون سوراخه. بله یه سری حشرات ریز مشکی که پرواز میکنن مثل مگس. چقدر زمان میبره خوب شه به نظرتون؟
کارشناس شماره ۲
کارشناس شماره ۲
قارچکش رودوبار به فاصله ۹ روز اسپری کنید از فاصله نیم متری و فقط برگ هایی که لکه دارند و جدا کنید و ساقه بمونه گیاهتون رو ازبقیه گیاهان جدا کنید چون قارچمیتونه به گیاهان مجاور هم سرایت کنه
کارشناس شماره ۲
نور زیادورطوبت کم براش جزیره درست کنید تا رطوبتش تامین بشه سم رو هم به برگ ها اسپری کنید هم در خاک بدید. سم پاشی در فضای باز انجام بشه حتما
شادی
ممنونم از توضیحات کاملتون. عذر میخوام چطور جزیره درست کنم؟ و علت خشک شدن محیط بعضی از برگ ها چی هست؟
کارشناس شماره ۲
خواهش میکنم جزیره به این شکل هست که در زیر گلدونی چند سنگ قرار میدید و تا ارتفاع نصف سنگ ها اب میریزید وگلدونتون روروی سنگ ها قرار میدید وهرزمان اب تبخیر شد دوباره اب اضافه کنید فقط اب تا حدی نباشه که با انتهای زیر گلدونی در تماس باشه به شکل زیر
کارشناس شماره ۲
خشکی محیط بدلیل اب وهوای منطقه و استفاده از وسایل گرمایش و سرمایش میتونه باشه که خودتون میتونید با جزیره یا دستگاه های بخور سرد این کمبود رطوبت رو تامین کنید