پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
shirin sadeghi
تعداد سوال: ۴
تعداد بازدید ۴۶۶۶
سلام روز بخیر من آذرماه یه کاج مطبق خریدم اول خوب رشد کرد ولی بعد از بهمن برگای پایینی شروع کردن به زرد شدن و ریختن و رشدش کاملا متوقف شد الان هم که بهش دست میزنم علاوه بر برگای پایینی که زرد شدن میریزن برگای سبز بالایی هم کم کم دارن زرد میشن و اونا که سبز هستن هم میریزن علت از چیه؟ شرایط نگهداری هم براش جزیره درست کردم رطوبتش تامین بشه هر صبح از ساعت 9 تا ساعت های 11 بهش از پشت پرده آفتاب میزنه و 10 سانتی خاک که خشک شد آبیاری میکنم 10 روز یه بار هم با آب پاش به برگاش آب میزنم
کارشناس شماره ۲
تعداد سوال: ۰
سلام وقتتون بخیر جایی که قرار داره از،نظر دمایی چطوره؟
shirin sadeghi
حدودا 19 تا 20 درجه میشه
کارشناس شماره ۲
خشکی برگ و خصوصا ریزش برگ های سبز بخاطر کمبود مواد غذایی و تشنگی گیاه هست هرزمان سطح خاک به عمق سه سانت خسک بود ابیاری کنید ۱۰ سانت خیلی زیاده و تا اندازه ای اب بدید که کمی از،زیر گلدون خارج بشه که نشون میده گیاه سیراب شده و ماهیانه از کود کامل و کود اهن برای تقویت گیاه استفاده کنید
shirin sadeghi
خیلی ممنون??? فقط این کاج میتونه تو خونه بمونه یا باید تو محیط باز بزارم؟؟
کارشناس شماره ۲
خواهش میکنم اگر نور خوب بهش میرسه و محیطتتون تهویه مناسب داشته باشه و رطوبت مورد نیازش رو هم تامین کنید بله میتونه بمونه
کارشناس شماره ۲
وقتتون بخیر برگ های ریخته سطح خاکو بردارید و از،سم قارچکش یکبار و ۱۰ روز بعد از سم حشره کش اسپری کنید گیاهتون علاوه بر کمبود مواد غذایی دچار بیماری هم شده در عکس اخر برگچه ها پیچیدگی پیدا کردند
shirin sadeghi
خیلی ممنونم
کارشناس شماره ۲
خواهش میکنم