پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
هما
تعداد سوال: ۲
تعداد بازدید ۱۶۷۸
سلام خسته نباشید من بن سام حدود یک هفتس که برگ هاش به این شکل پژمرده میشه و الان هم اون برگ هایی که خیلب خوابیده و پژمرده شده شروع به ریزش کردن ، هفته ای یک بار آب میدم و در کنار پنجره هم نگهداری میکنم
کارشناس شماره ۲
تعداد سوال: ۰
سلام وقتتون بخیر دمای محیطتتون چقدر هست؟
هما
دقیق آگاهی ندارم اما محیط منزل گرم نیست و پنجره هم در بیشتر طول روز نیمه باز هست یعنی اکسیژن به خوبی به گیاه میرسه و اینکه تا قبل از اینکه پژمرده بشه از وقتی که در این محیط گذاشتمش خیلی خوب رشد کرد چون تقریبا برگی نداشت اما از یه هفته قبل واقعا نمیدونم چرا اینطوری شده
کارشناس شماره ۲
ببینید در اثر سرما محیط و در کل نوسان دمایی که سرد وگرم شدن هست گیاه پژمرده میشه، ابیاری نامنظم و افت هم دلایل بعدی هست هرچند روز یکبار اب میدید وبه چه اندازه؟ پشت و روی برگ ها علایمی مثل چسبندگی برگ تار عنکبوت یا برجستگی قهوه ای میبینید؟
هما
آبیاریش هفته ای یک لیوان هست و در طول هفته اسپری هم میکنم رو برگ هارو ، خیر همچین چیزی وجود نداره روی برگا و پشتشون ، یعنی شما میگید که به خاطر تغییر فصل اینطور شده برگ ها؟؟؟
کارشناس شماره ۲
تغییر دما در روزهای اخیر خصوصا در طول روز و شب زیاده و میتونه عامل تنش باشه ولی کم ابی وکمبود مواد غذایی هم باعث ضعیف شدن گیاه میشه ابیاری رو هر زمان سطح خاک تا عمق دوسانت خشک بود انجام بدید وتا اندازه ای باشه که چند قطره اب از زیر گلدون خارج بشه و بهتره به جای غبار پاشی زیاد برای تامین رطوبتش جزیره درست کنید وماهیانه از،کود تقویتی بونسای استفاده کنید
کارشناس شماره ۲
سلام وقتتون بخیر تغییری در شرایط محیطی ایجاد نشده ؟ باد کولر مستقیم بهش نمیخوره؟
هما
نه در همون محیط همیشه هستش و باد کولرم مستقیم بهش اصلا نمیخوره
کارشناس شماره ۲
از روش تامین رطوبت به شکل جزیره هم استفاده میکنید؟