پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
هاشميان
تعداد سوال: ۱
تعداد بازدید ۱۳۸۰
باسلام، من چند ماهي است كه گلدان بنجامین ابلق خريداري كردم و همه نکات رعایت شده فقط نورش میدونم در فاصله ۳ متری از پنجره با نور شمالی است و فکر کنم کمه، خیلی خوب برگدار شد ولی گاعی خیلی کم برگ های سبز تازه در امده با اسپری کردن می افتادن و همچنین در عرض یک شب برای انجام اسپری روزانه دیدم از اسپری روز قبل تا الان نصف گلدان برگ ها پژمرده شده پ آویزون شدن و یک قارچ در حاشیه گلدانم در اومده من باید چیکار کنم؟
کارشناس شماره ۲
تعداد سوال: ۰
سلام وقتتون بخیر قارچ در عکس ارسالی مشخص نیست ولی حتما کامل از گلدون خارجش کنید چون با تغذیه از مواد خاک گیاهتون رو ضعیف میکنه و برای ریزش نور گیاهتون به چه شکل هست؟
کارشناس شماره ۲
بله در این عکس کاملا واضح هست در صورت رطوبت بالای خاک این قارچ در اومده و حتما از خاک خارج کنید خودش به عنوان بیماری محسوب نمیشه ولی برای رشد از مواد غذایی خاک استفاده میکنه و باعث میشه مواد غذایی ریشه گیاهتون کم بشه هرچند روز یکبار اب میدید؟ سوراخ زهکش زیر گلدون باز هست؟
هاشميان
بله سوراخ زهكش باز هست و من هر ١ شنبه و ٥ شنبه اب جوشيده خنك شده ميدم و هر روز اسپري ميكنم
کارشناس شماره ۲
اسپری پاشی از فاصله یک متری و نیم انجام بشه و هرزمان سطح خاک به عمق دو سانت خشک بود بهش آب بدید باید جایی قرار بدیذ که نور خوب غیر مستقیم بهش برسه گیاهان ابلق نور بیشتری نیاز دارند و در صورت کمبود نور برگ ها ریزش پیدا میکنند
کارشناس شماره ۲
سطح خاک مثل شوره بود؟؟؟ با آب شیر گیاهتون رو اب میدید؟ و بفرمایید کود خاصی تازگی استفاده نکردید؟
هاشميان
كودش تغييري ندادم و بله مثل شوره روي خاك بود من اب جوشيده خنك شده ميدم و هفته اي دوبار اب داده ميشه و اين هفته سفر بودم يكبار اب دادم و اومدم ديدم اينجوري شده چيكار كنم
کارشناس شماره ۲
برای ابیاری از اب جوشیده استفاده نکنید اگر املاح اب منطقه بالا باشه وقتی جوشیده میشه املاحش بیشتر میشه و باعث شوره خاک میشه. بهتر از اب بیات استفاده کنید که ابی هست که ۲۴ ساعت راکد بمونه کلرش میپره البته اب تصفیه خیلی بهتره و مصرف بالای کود و خاکی که مدتی تعویض نشده هم میتونه باعث شوره سطح خاک بشه