پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
Armaghan
تعداد سوال: ۱
تعداد بازدید ۲۵۴۲
سلام وقتتون بخیر، گیاه شامادورای من سطح خاکش پایین رفته بود و براش خاک جدید ریختم، امروز متوجه شدم داخل خاک حشرات ریز وجود داره و چند حشره پشه مانند اطرافش پرواز می کنند، ضمن اینکه چند هفته هست که چند برگ بزرگ گیاهم خشک شده، قبل تر برگهای کوچک پاجوشهاش دیده بودم که خشک شده
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
سلام وقتتون بخیر . بهتره خاک گلدان با سم دیازینون سمپاشی بشه .سمپاشی را در خارج منزل و در مکانی سایه انجام بدید . آب جمع شده در زیرگلدانی را همیشه خالی کنید و به گیاه زمانی که خاک گلدان مرطوبه آب ندید چون بسیاری از حشرات بعلت رطوبت زیاده از حد در خاک فعال میشن . اگر سوالی در این مورد دارید در خدمتتونم
Armaghan
ممنون، عکس برگهای گیاه را هم فرستادم، این حالت برگها که خشک شدن و بعضی هم از سر برگ قهوه ای شده به علت آبیاری زیاده؟ چون من سعی کردم همیشه خاک خشک بشه آبیاری کنم، آیا ممکنه خاک جدید مناسب نبوده باشه و خاک باتلاقی شده؟ در این صورت چه کاری انجام بدم؟
کارشناس شماره ۱
بله گاهی اوقات باتلاقی شدن خاک ، تهویه ی نامناسب محیط و یا نوسان دمای محیط و افراط و تفریط در آبیاری باعث سوختگی سر برگها میشه .بهتره از آب بدون کلر برای آبیاری استفاده کنید . گلدان را در مکانی سایه ، با تهویه ی خوب قراربدید . اگر خاک گلدان دیر خشک میشه یا آب دیر ازش پایین میره بهتره از خاک سبکتر استفاده کنید
Armaghan
ممنون ، الان من خاک گلدونمو تعویض کنم ؟ چون بقیه موارد ، یعنی نور و تهویه را رعایت کردم، به نظرم خاکش دیر خشک میشه گاهی بیشتر از یک هفته طول میکشه، اگر خاکشو عوض کنم به ریشه آسیب نمیرسه؟ و اینکه الان برای زهکش تو گلدون یه چیزی شبیه پوسته برنج و گندم ایناست، همین خوبه یا زهکش دیگه ای پیشنهاد میدین؟
کارشناس شماره ۱
بهترین زهکش تکه های زغال با سنگریزه یا تکه های سفال خرد شده هستش . چون الان فصل رشده ، گیاه اسیبی نمیبینه فقط بعد از تعویض ، گلدان را در مکانی خنکتر با نور کمتر بزارید تا گیاه به مرور عادت کنه . برگهای خشک رو هم بچینید .
Armaghan
ممنون از توضیحاتتون، الان خاک سبک که مناسب گیاهم باشه چه ترکیبی بگیرم؟
کارشناس شماره ۱
خاکهای آماده که مخصوص گیاهان آپارتمانی هستند در بازار موجوده میتونید تهیه کنید . در قسمت ملزومات سایت هم جستجو کنید اگر موجود باشه میتونید سفارش بدید .