پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت

بلوچی

تعداد سوال: ۴

سلام من دو تا گلدون سنسوریا دارم ویژه

تعداد بازدید ۳۹۲

ابتدا لازمه بگم ممنون از پاسخ گوی و سایت خوبتون من برا گیاه برگ انجیریم ازتون راهنمایی خواستم و الان گیاهم حالش خیلی خوبه به لطف دانش شما. من دو تا گلدون سنسوریا دارم رشدشون خیلی کم و در واقعه متوقف هست چند سالی هست دارمشون ولی تغییری ندارن،ضمن اینکه برگ‌هاش به نظرم خیلی باریک هست و شباهتی به سنسوریا های دیگه نداره و یکی از گلدون ها برگ هاش انگار چروک شده و فقط بلنده و پر پشت نمیشه هفتگی آب میدم بهشون تا جایی که از زیر گلدان خارج بشه خاکش رو هم تقریبا سالی یک بار با کود برگ مخلوط کردم ،خاکش معمولی نه سنگین نه سبکه لطفا راهنماییم کنید توی این چند سال هیچ رشدی نداشته و فقط احساس میکنم پیر شده

تصویر ارسالی
۱۴۰۰-۰۳-۲۲ ۲۲:۳۶:۱۳

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

سلام وقتتون بخیر .خوشحالیم که حال برگ انجیری تون بهتر شده ممنون از لطف شما نسبت به تیم کافه گلدون . معمولا علت چروک شدن برگها و توقف رشد , کمبود آبیاری است . اگر از سلامت ریشه ها اطمینان دارید بهتره گیاه را از گلدان خارج کرده و ریشه را کاملا با آب بشورید و مدتی حدود 1 الی 1 ماه و نیم , گیاه را در آب نگه دارید تا اول چروکها باز بشن .بعد میتونید گیاه را در خاک تازه و جدید که مخصوص سانسوریا است بکارید . سعی کنید در آب گلدان یک تکه زغال بیاندازید و آب را هر چندوقت یکبار تعویض کنید . یکماه بعد از کاشت در خاک کوددهی با کودهای فسفر بالا و سه بیست شروع کنید . کوچک بودن گلدان در رشد پاجوشها موثر است پیشنهاد میکنیم گلدان را بیش از اندازه بزرگ انتخاب نکنید . اگر سوالی در این مورد دارید در خدمتتون هستم .

محصولات پیشنهادی برای مشکل این گیاه
کود NPK 10-52-10 کود NPK 20-20-20 کود برگ دهی کود تقویت ریشه کود NPK 20-20-20
۱۴۰۰-۰۳-۲۲ ۲۳:۲۱:۵۱

بلوچی

تعداد سوال: ۴

چطور میتونم از سلامت ریشه ها مطمن بشم ؟ و اینکه این دستور العمل ها آیا در نهایت باعث پهن تر شدن برگ ها هم میشن؟توی عکس ضمیمه میزان چروک خوردن برگ ها رو میذارم تا ببینید

تصاویر ارسالی
۱۴۰۰-۰۳-۲۲ ۲۳:۳۹:۰۶

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

معمولا اگر پوسیدگی ریشه هم وجود داشته باشه انتهای برگها که در خاک قرار داره پوسیده شده و میافتد . دریافت آب فقط چروکها را باز و برگها را شاداب میکنه .پهن شدن برگها به کوددهی و سن گیاه , میزانِ نور دریافتی و عوامل مختلف بستگی داره .الان مهمترین کار اینه که گیاه از حالت چروک دربیاد و شاداب بشه .بعد میشه با کوددهی منظم و بهبود شرایط محیطی روی گیاه کار کرد .

۱۴۰۰-۰۳-۲۲ ۲۳:۵۸:۰۹
کافه گلدون

کافه گلدون از سال 96 با نام گلدوناریوم فعالیت خود را  آغاز کرد و در سال 97  کافه گلدان ، با تیم جوانی متشکل از متخصصین حوزه های مدیریت کسب و کار، کشاورزی، بازاریابی، روانشناسی و معماری، به راه اندازی وبسایت کافه گلدون پرداخت تا منبعی جامع برای تمامی دوست داران گل و گیاه باشد.
درباره ما

تلفن ثابت: ۰۲۱۷۱۰۵۳۱۹۳

کانال تلگرام و پیج اینستاگرام:
cafegoldoon_com@