پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
شهرزاد قادري
تعداد سوال: ۱
تعداد بازدید ۶۶۹
سلام ، من سوالها و جوابهاي مربوط به نخل شامادورا رو خوندم ، گلدون من هم مدتيه كه شروع به خشك و قهوه اي شدن برگهاش شد ، آبياري رو كم كردم چون هر روز بهش آب ميدادم ، برگهاي خشكش رو هم چيدم اما الان تقريبا همه برگها خشك و قهوه اي داره ميشه ، به نظرتون مشكلش چيه؟
کارشناس شماره ۲
تعداد سوال: ۰
سلام وقتتون بخیر برای تشخیص دقیق عکس گیاهتون رو ارسال بفرمایید
کارشناس شماره ۲
سوراخ زهکش زیر گلدون باز هست؟ و جایی که قرار دادید اصلا مناسب نیست چون تهویه نداره ویکی از علت های اصلی بیحالی برگ ها نبود تهویه هست و نوری که وجود داره نور مصنوعی هست که نمیتونه تامین کننده نور لازم گیاهتون باشه اگر از نور مصنوعی بخواید برای گیاهان استفاده ن کنید لازمه نور مخصوص رشد با فرکانس مناسب باشه نور لامپ جایگزین خوبی نیست
شهرزاد قادري
سپاس از توضيحاتتون ، به نظر شما اگر جاي گلدون رو عوض كنم ، اميدي به سبز شدن دوباره اش هست؟ و آبدهي رو به چه صورت انجام بدم؟ و سوراخ زير گلدون بازه
کارشناس شماره ۲
خواهش میکنم ببینید اگر ریشه اسیب ندیده باشه بله اما در صورت اسیب ریشه نیاز،هست قسمت های الوده کامل جدا بشه شما میتونید گیاه رو از خاک بیرون بیارید و ریشه روبررسی کنید اگر نرم بود قسمت های نرم رو کامل با یک قیچی ضدعفونی شده جدا کنید محلول قارچکش تهیه کنید و ریشه رو ۲۰ دقیقه در محلول قارچکش قرار بدید بعد. در خاک تازه بکارید و یک روز بعد از کاشت با اسسد هیومیک ابیاری کنید اگر سوالی بود بفرمایید
شهرزاد قادري
سپاس از شما براي توضيحاتتون ???
کارشناس شماره ۲
خواهش میکنم موفق باشید