پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
موناحاتمی
تعداد سوال: ۱
تعداد بازدید ۵۲۹
یه گلدان زامیفولیا دارم حدود ۶ ماهه خریدم. از ماه دوم لکه های تیره روی ساقه گیاه ایجاد شده. به تازگی متوجه شدم دو سه تا برگ حالت سوختگی پیدا کردن. سه هفته یکبار آب میدم. آب اسپری نمیکنم. برگهاشو هم گاهی پاک میکنم با دستمال نم دار. اصولا نور خورشید نمیخوره بهش.
کارشناس شماره ۲
تعداد سوال: ۰
سلام وقتتون بخیر این لکه ها در همه برگ ها هست یا چند برگ ؟ اون لکه های ساقه جای نگرانی نداره یک قارچ همزیست گیاه باعثش هست که به عنوان مشکل خطری نداره و اکثرا در زامیفولیا دیده میشه فقط لکه های روی برگ باید درمان بشه
موناحاتمی
عرض کردم اون لک های قهوه ای و سوختگی مانند روی چند تا برگ به تازگی به وجود اومده . یه نکته دیگه زمانیکه میخواستم زهکش زیر گلدان رو چک کنم متوجه دوسه تا حشره خیلی خیلی ریز شدم.
کارشناس شماره ۲
بله اون لکه های ر وی برگ در اثر خوردگی افت ایجاد شده و نیاز هست گیاهتون با دیازینون یا کنفیدور سم پاشی بشه سم پاشی در فضای ازاد و همراه ماسک انجام بشه و دو بار به فاصه 4 روز انجام بدید... حشرات داخل زیر گلدونی شبیه پشه بودند؟
موناحاتمی
حشرات شبیه نقطه های خیلی کمرنگ بودن که به سختی دیده میشدن چون حرکت میکردن متوجه شدم در حد دو سه تاشو من دیدم البته. این سم رو پاشیدم بیارمشون مجدد توی خونه دوباره ۴ روز دیگه ببرم سم پاشی یا کل مدت بیرون باید باشن؟
موناحاتمی
من دیشب یه حشره بزرگتر هم تو خونه نزدیک گلدون دیدم شبیه به ملخ بود ولی از یه بند انگشت کوچیکتر. اینم بگم که ما تو تهران تو اپارتمان زندگی میکنیم و دیدن حشرات عادی و به صورت روزمره نیست. میتونه اون عامل خوردگی برگ گیاهم باشه؟ اینم بگم یکی از برگ های سانسوریامون هم از لبه اش داره خشک میشه
کارشناس شماره ۲
بله حتماااا میتونه علتش باشه اگر عکس سانسوریارو هم بفرستید مطمئن تر میشم و ایا این گلدون ها نزدیک هم هستند؟ گلدون الوده تا زمان درمان باید از بقیه گلدون ها جدا بشه چون افت مسری هست و برای سم پاشی بله ببرید بیرون سم پاشی کنید و بیارید داخل بعد ۴ روز دوباره ببرید چون افتاب این روزها و دمای هوا بسیار بالا هست و فضای بیرون برای گیاه مناسب نیست.
موناحاتمی
این دوتا از برگهای سانسوریای منه که دچار خوردگی شده متاسفانه. شما مراجعه کارشناس حضوری هم دارید؟
موناحاتمی
لطفا تشخیص و درمان نهایی رو اعلام کنید ممنونم ازتون. و لطفا بگید این آفت کش رو فقط به خود گیاه و سطح خاک باید بزنم یا نیاز به تخلیه گلدان و سم پاشی همه ی خاک و ریشه ها هم هست؟ دوم اینکه من دوتا بچه کوچیک دارم اگه بعد سم پاشی گیاه رو منزل بیارم آسیبی به بچه ها وارد نمیشه؟
کارشناس شماره ۲
بله مشاوره حضوری در تهران داریم که اگر مایل هستید بفرمایید من شماره کارشناس مربوطه رو ارسال کنم و این برگ سانسوریا هم بیمار هست؟ برای هردو حشره کش کنفیدور یا دیازینون اسپری کنید و همراه اب ابیاری هم به گیاه بدید دوبار به فاصله سه روز و نهایتا اگر متوقف نشد بارسوم درواقع حداکثر سه بار سم پاشی و حتما در فضای باز همراه ماسک انجام بدید سم به هرحال شیمیایی هست و اثرات سو روی بدن رو داره به هیچ وجه نیاز به بیرون اوردن از خاک نیست خصوصا در این فصل که گیاه دچار تنش میشه با اب ابیاری وکمی اسپری پاشی کافیه میتونید نتیجه رو از همین تاپیک اطلاع بدید