پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
علیرضا کیهان داشت
تعداد سوال: ۱
تعداد بازدید ۲۸۵۲
سلام ،من یک کاج مطبق توی سالن دارم الان ۷ سال میشه که دارمش ،سالی یک طبقه هم به آن اضاف میشود ،الان دو ماه است که برگهای آن از پایین وسط و گاهی اوقات بالای آن خشک میشود و میریزد لطفا راهنمایی بفرماید چکار کنم ،چون خیلی دوسش دارم و عضوی از خانواده من شده
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
سلام وقتتون بخیر لطفا بفرمایید ایا از نظر دما یا نور یا مکان نگهداری دچار تغییر شده ؟
علیرضا کیهان داشت
سلام خیر ،یک سال است که جابجا نشده
علیرضا کیهان داشت
لامپ رشد گیاه ۳۸ وات هم بالای سرش است
کارشناس شماره ۱
معمولا خشک شدن و قهوه ای شدن و ریزش برگهای سوزنی گرم و خشک بودن هوای محیط هستش ، که با خنک نگه داشتن محیط و آبیاری کافی و رطوبترسانی ، مشکل متوقف میشه . اما در کل زمانی که گیاه مسن میشه یا نور محیط کم باشه برگهای پایینی میریزند و ساقه های خشک باید حذف بشن . آیا در روزهای گرم پیش امده که به دلیل نبودن اعضای خانواده ، نیمی از روز گیاه در محیطی بسته و بدون تهویه و گرم قرار داشته باشه ؟
علیرضا کیهان داشت
گاهی اوقات برگهای سبزش هم میریزد
کارشناس شماره ۱
کمی رطوبت را بیشتر کنید و گلدان را به مکان پرنورتری منتقل کنید . مدتی به این شیوه از گیاه نگهداری کنید و ببینید ریزش برگها متوقف و یا کند میشه یا خیر ؟ هرچند ریزش برگهای پایینی به مرور طبیعی هستش اما از وسط نباید ریزش داشته باشه .از طریق همین تاپیک با ما در ارتباط باشید و وضعیتش رو اطلاع بدید ممنون .