پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
زینب شریف
تعداد سوال: ۱
تعداد بازدید ۷۸۲
سلام من گیاه زامیفولیام رو تقریباً دو ساله که دارم. سه هفته پیش بردم خاکش رو عوض کردم. یه پا جوش کوچیک هم داشت اون زمان. بعد از شاید دو هفته دیدم روی همون ساقه جدید یه فرو رفتگی پوسیدگی ایجاد شده. رفتم گل فروشی بهم حشره کش داد. و متاسفانه فکر میکنم در طی یک هفته اخیر اون پوسیدگی داره بیشتر میشه رو سطح ساقه گلم. تنها تغییری که در طی سه هفته ایجاد شده همون عوض کردن خاکش بوده و چندتا کاکتوس جدید که تقریبا با فاصله ازشون گذاشته بودم. این مشکل به ساقههای دیگه سرایت نکرده ولی داره تو سطح همون ساقه کوچیک پیشروی میکنه.
کارشناس شماره ۲
تعداد سوال: ۰
سلام وقتتون بخیر بله این پاجوش دچار بیماری قارچی شده البته زامیفولیا اگر ریزوم هاش سالم باشه مشکل خاصی براش پیش نمیاد گیاه شما ممکنه در طی تعویض خاک اسیب دیده باشه و ریشه ها الوده شده باشند یا خاک الودگی قارچی داشته شما از قارچکش کاربندازیم سه بار به فاصله ۵ روز با اب ابیاری مخلوط کنید و استفاده کنید و اگر رشد این پاجوش متوقف شد و پوسیدگی گسترش پیدا کرد باید ریشه چک بشه ولی چون الان اصلا زمان مناسبی برای بیرون امپن ریشه نیست بهتره با درمان قارچکش اول کنترل کنید تعویض خاک یا گلدون در فصل تابستون اصلا نباید انجام بشه گیاه دچار تنش دمایی میشه و حتما بعد از،تعویض لازمه هیومیک اسید بدید که یکم تنش رو کمتر میکنه اگر سوالی بود بفرمایید
زینب شریف
مرسی بابت پاسخگویی چه مقدار از قارچکش رو با آب مخلوط کنم؟ و اینکه زمان آبیاری گیاهم تقریباً چهار روز دیگه است. تا اون زمان صبر کنم؟ یا ممکنه آسیب بیشتری وارد بشه و همین الان باید این کار رو انجام بدم؟ و یه مسئله دیگه اینکه زمان آبیاری گیاهم هفتهای یک باره. موردی نداره هفت روز بین استفاده از قارچکش فاصله باشه؟ این محصولی که پیشنهاد شده در جواب کامنتم متفاوت با اون قارچکشه؟ مرسی
کارشناس شماره ۲
بله اجازه بدید تا زمان ابیاری همون روز انجام بدید و مقدار سم بسته به سم خریداری شده متفاوت هست حتما زمان خرید به دستور توصیه شده روی بسته دقت کنید. برای سم که با اب ابیاری میخواید بدید مشکلی نداره ولی کمی هم به قسمت پوسیده باید اسپری کنید اون رو سه روز یکبار انجام بدید و برای ابیاری زامیفولیا کلا روز مشخص نکنید هر زمانخاک گلدونتون تقریبا نصفش خشک بود ابیاری کنید چون بسته دمای روز این ابیاری میتونه متفاوت بشه سم پاشی در فضای باز انجام بشه. و سمی که پیشنهاد شده ترکیب مانکوزب هست و برای شما موثره. اگر سوالی بود بفرمایید
زینب شریف
دو بار با قارچ کش آبیاری کردم و دو بار قسمت پوسیده رو آبپاشی تا کی باید ادامه بدم؟ و اینکه به نظر میرسه رشد ساقه متوقف شده مرسی
کارشناس شماره ۲
سلام وقت بخیر قسمت پوسیدگی ساقه پیشروی هم کرده؟
کارشناس شماره ۲
اگر بعد از قارچکش لکه متوقف بشه یا خشک بشه و لکه حالت ابدار نباشه نشان از توقف گسترش قارچ هست اون قسمت قارچی احیا نمیشه فقط با رعایت شرایط ابیاری و قارچکشی شما میتونید از گسترش قارچ جلوگیری کنید حتما قارچکش حداقل 2 و حداکثر سه بار به فاصله 10 روز اسپری بشه
زینب شریف
مرسی پس دیگه نیاز نیست با قارچکش آبیاری کنم؟ ( دو بار با قارچکش آبیاری کرده بودم ) و فقط باید ده روز یک بار قسمت پوسیده رو با قارچکش اسپری کنم؟ و اینکه تا چه زمانی اسپری کردن رو ادامه بدم؟
کارشناس شماره ۲
بهتره بعد از اسپری پاشی کمی قارچکش هم در اب ابیاری به خاک گیاهتون بدید
کارشناس شماره ۲
ببینید این قسمت کاملا پوسیده واحیا نمیشه با رعایت احتیاط گیاه رو از خاک بیرون بیارید واون قسمت رو اگر ریزومش هم پوسیده بود کامل و اگر ریزوم سالم بود فقط همون قسمت رو با یک قیچی ضدعفونی شده جداکنید و بعد از کاشت اولین ابیاری با قارچکش و ابیاری دوم با اسید هیومیک انجام بشه