پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت

آزاده بختیارزاده

تعداد سوال: ۳

بونسای ویژه

تعداد بازدید ۴۸۶

من برای نارون افرام و جنسینگ که دارم الان ۲مدل کود گرفتم یکیش اسید هیومید است یکیشhigh potassium الان به هر کدوم از چه کودی بدم افرام هم در حال خشک شدن متاسفانه که قبلا باهاتون حرف زده بودم گفتین اینارو بخرم حالا چطوری استفاده کنم

تصویر ارسالی
۱۴۰۰-۰۴-۱۳ ۱۰:۱۰:۰۳

کارشناس شماره ۲

تعداد سوال: ۰

سلام وقتتون بخیر هیومیک رو‌ طبق دستور روی بسته درست کنید و به همه گیاهاتون با اب ابیاری بدید و‌دو روز بعد کود پتاسیم رو البته به شما هیومیک و npkمعرفی شده بود از سایت ما تهیه کردید کود رو ؟ اگر خیر عکس کود پتاس رو برام بفرستید منم ببینمش و یک تیکه کوچیک از بونسای که قبلا عکسشوفرستادین ببرید ببینید داخل داخل ساقه حالت سبز و‌زنده داره یا خشکه

۱۴۰۰-۰۴-۱۳ ۱۱:۰۰:۵۵

آزاده بختیارزاده

تصاویر ارسالی
۱۴۰۰-۰۴-۱۳ ۱۲:۳۵:۲۹

کارشناس شماره ۲

ببیتید ساقه سمت چپ به نظر خشک میاد برای اطمینان خودتون با یک قیچی ضدعفونی شده یک تکه کوچیک از شاخه جدا کنید بیینید خشک هست یا. خیر اگر ریشه گیاه اسیب ندیده باشه و خشکی فقط در شاخه باشه دوباره جوونه میزنه البته محیط رو حتما مرطوب تر کنید دمای بالای این روزها و خشکی محیط باعث تنش میشه ابیاری تون به چه شکل هست؟ گیاه کامل سیراب میشه؟

۱۴۰۰-۰۴-۱۴ ۰۰:۲۱:۱۵

کارشناس شماره ۲

به همشون اسید هیومیک رو بدید و یک هفته بعد کودپتاس بالارو اسید هیومیک ماهی یکبار پتاس بالا سه هفته یکبار و کوددهی تا اول پاییز به این شکل هست و در فصل ‌پاییز و‌زمستان به هر دوماه یکبار کاهش پیدا میکنه

۱۴۰۰-۰۴-۱۴ ۰۰:۲۲:۵۹

آزاده بختیارزاده

سلام روز خوش .به نارون طبق دستوری که دادین پتاسیوم و هیومیک اسید دادم.ولی باز هم جون نگرفته میترسم این هم مثل درخت افرام خشک بشه .جیکار کنم؟ درخت افرام که با همه رسیدگی‌ها خشک شد.

تصاویر ارسالی
۱۴۰۰-۰۴-۲۹ ۰۹:۵۳:۰۰

آزاده بختیارزاده

یه موقع هایی جونه ریز میزنه ولی اونا هم خشک میشن .برگهاشم نوکش حالت سوختگی پیدا میکنه و میریزه خیلی از برگاش ریخته.آبیاری هم روزانه میکنم.اسپری آب هم میکنم.زهکشی گلدون هم خوبه آب اضافی میاد بیرون

۱۴۰۰-۰۴-۲۹ ۰۹:۵۵:۵۴

کارشناس شماره ۲

سلام وقت بخیر ببینبد اثر هیومیک و‌کوددهی و تنظیم ابیاری یکی دو روز مشخص نمیشه اگر ریشه اسیب دیده باشه احیا نمیشه ولی اگر مشکل از ریشه نباشه با رعایت این نکات احیامیشه بهتره برای رطوبتش از،جزیره هم استفاده کنید اگر نمیدونید طریقه ساخت جزیره رو بگم بهتون

۱۴۰۰-۰۴-۳۰ ۰۰:۴۰:۳۵

آزاده بختیارزاده

ممنون میشم بگید.عکس گلدون و نسبت به نور هم براتون فرستادم ببینید خوبه

۱۴۰۰-۰۴-۳۰ ۰۱:۰۲:۳۱

کارشناس شماره ۲

بله حتما یک زیرگلدونی با سه سایز بزرگتر از قطر گلدونتون انتخاب کنید داخلش سنگ بریزید و روی سنگ ها آب بریزید تا نصف ارتفاع سنگ آب باشه طوریکه وقتی گلدون روی سنگ قرار گرفت انتهای گلدون با آب درتماس نباشه و هرزمان آب تبخیر شد دوباره آب اضافه کنید مثل عکسی که تگ کردم

تصاویر ارسالی
۱۴۰۰-۰۴-۳۱ ۰۲:۴۰:۳۳
کافه گلدون

کافه گلدون از سال 96 با نام گلدوناریوم فعالیت خود را  آغاز کرد و در سال 97  کافه گلدان ، با تیم جوانی متشکل از متخصصین حوزه های مدیریت کسب و کار، کشاورزی، بازاریابی، روانشناسی و معماری، به راه اندازی وبسایت کافه گلدون پرداخت تا منبعی جامع برای تمامی دوست داران گل و گیاه باشد.
درباره ما

تلفن ثابت: ۰۲۱۷۱۰۵۳۱۹۳

کانال تلگرام و پیج اینستاگرام:
cafegoldoon_com@