پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
رضوان احمدی
تعداد سوال: ۱
تعداد بازدید ۱۸۲۵
سلاام گل من کنارهای برگ داره سیاه میشه اول زرد تنها بود الان از یک گلبرگ شروع کرده ب سیاه شدن کنارهاش و الان اکثر برگها اینجوری شدن و زرد شدن و گویا یک برگیش هم نقطه نقطه زرد داره علتش چیه ؟چیکار کنم؟
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
سلام وقتتون بخیر .معمولا علت زرد و قهوه ای شدن برگها به آبیاری مربوط میشه لطفا بفرمایید که به گیاهتون به چه اندازه و با چه فاصله ای آب میدهید ؟
رضوان احمدی
دورتا دورخاکش رو خیس میکنم اندازش نمیدونم و با خلال دندان خاکم را چک میکنم طوری ک خییلی کم خاک بهش میچسبه
رضوان احمدی
شما توضیح بدید من چجوری ابیاری کنم چقدر اب بهش بدم اندازه گلم هم این سایز و اینک نیاز ب کود و... نداره
کارشناس شماره ۱
معمولا بهتره برای آبیاری اجازه بدید خاکش کمی خشک بشه بعد گیاه رو سیراب کنید .البته ممکنه زهکش ته گلدون بسته شده باشه و آب در ته گلدان در حال جمع شدن باشه . یه مورد دیگه اینکه ممکنه تهویه ی محیط به خوبی انجام نشه و گیاه در حال واکنش نشون دادنه میشه بگید چند وقته این گیاه رو دارید ؟ خاک گلدان آیا سبکه ؟ و اینکه تا حالا تغذیه ی مصنوعی شده یا خیر ؟
رضوان احمدی
دوهفتس اوردمش و فقط قارچکش زدمش طوری ک ابش خارج بشه از گلدان یک سر داخل یک اب یکونیم لیتری
کارشناس شماره ۱
گیاهتون اگر کنار پنجره ی نورگیر باشه و زمانی که نور زیاده روش آب اسپری کنید برگها دچار لکه های زرد و یا قهوه ای میشوند .آیا غبارپاشی را در نور زیاد انجام دادید ؟
رضوان احمدی
اره فک کنم درست میشه اون برگها
کارشناس شماره ۱
برگهایی که آسیب دیده دیگه ترمیم نمیشه اما با مراقبت میتونید از آسیب دیدن سایر برگها جلوگیری کنید .سعی کنید غبار پاشی رو کمتر کنید و یا اگر محیط نگهداری گیاه خشکه و مجبور به غبارپاشی هستید اینکار را زمانی انجام بدید که شدت نور کمتره مانند غروب و یا شبها اگر سوال دیگه ای دارید در خدمتتون هستم