پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
نسترن خیرآبادی
تعداد سوال: ۶
تعداد بازدید ۹۵۹
سلام . من بیست و یکی گلدون ساکولنت و کاکتوس خریدم میخوام گلدونشون رو عوض کنم و اینکه اسم یکی دوتاشون رو نتونستم تو گوگل پیدا کنم میخواستم اولا اسمشون رو بدونم دوما کود مناسب برای هر کدوم و شرایط نگهداری (دما، نور، رطوبت، آبیاری، کوددهی، گلدان مناسب و...) رو بفرمایید و اینکه عمر گل هاشونرو هم اگر بفرمایید ممنون میشم .. چون بعضیاشون گل دادن ولی بعد از دو سه روز خشک شدن و اینکه من براشون گلدون پلاستیکی خریدم اما تو سایت نوشتید برای ساکولنت مناسب نیست درسته؟عکس گلدان رو میذارم
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
۱ اورئو ۲ آلوئه جوونا ۳ اسپوستوا ۴ کراسولا ۵ استروفیتوم ۶ ژمینو کالیسیوم (ژمینو شکلاتی ) ۷ سرئوس پرویانوس ( صخره ای ) ۸ هاورتیا (فاسکیاتا )گورخری ۹ فائوکاریا ۱۰ اپونتیا سیلندریکا
کارشناس شماره ۱
۱۱ سمپرویوم لب ماتیکی ۱۲ سمپرویوم تارعنکبوتی ۱۳ آلوئه سیلیاریس ۱۴ گاستریا ۱۵ کراسولا مطبق ۱۶ کراسولا
کارشناس شماره ۱
آبیاری تمام کاکتوسها و ساکولنتها باید زمانی که خاک گلدان خشکه انجام بشه. کراسولا ها و اپونتیا و آلوئه سیلیاریس و آلوئه جوونا به نور زیاد نیاز دارند و بهتره در تراس در مکانی سایه آفتاب قرار داده بشن . بقیهی کاکتوسها در کنار پنجره ی جنوبی قرار داده بشن . کاکتوسهای کروی فعلا نیازی به تعویض گلدون ندارند .برای کوددهی به تمام کاکتوسها و ساکولنتها هر دو هفته یکبار کود پتاس و فسفر بالا از اوایل بهار تا اواخر شهریور بدید . عمر گلهای کاکتوس از یک تا سه روز هستش بستگی به نوع کاکتوس داره .گلدون پلاستیکی اگر رنگ روشن نباشه ، مناسب هستش . اگر سوال دیگه ای در این مورد دارید در خدمتتونم
نسترن خیرآبادی
و اینکه فرمودید کاکتوسای کروی نیاز به تعویض گلدون ندارند ولی من نگرانم که نکنه خاک فعلیشون مناسب نباشه و اینکه برای تعویض گلدون توصیه خاصی ندارید برام :)
نسترن خیرآبادی
یه چیز دیگه هم بگم اون گلدون شماره ۶ الان دوباره داشت جوونه میزد که گل بگه ولی جوونههاش هنوز خیلی کوچیک بودن که خشک شدند این علت خاصی داره ؟
کارشناس شماره ۱
اگر خاک فعلی زهکشی خوبی داره و در زمان آبیاری آب به راحتی از زیر گلدان خارج میشه ، خاک مناسبه و نیازی به تعویض نیست . در مورد کاکتوسهای کروی : باید زمانی گلدونشون تعویض بشه که خود کاکتوس گلدون رو پُر کرده باشه و دیگه شما نتونید سطح خاک رو مشاهده کنید ( به این نکته توجه داشته باشید که کاکتوسها برای گلدهی و رشد مناسبتر بهتره که تو گلدون کوچیک باشن ). در آن موقع هستش که باید گلدون را با یک سایز بزرگتر تعویض کنید و بهتره اینکار در اواخر اسفند ماه انجام بشه . نکته ی مهم اینه که هر زمان که گلدان را تعویض کردید ۴ الی ۵ روز بعد به کاکتوس آب بدید . گلدونها مشکلی ندارند چون این جنس گلدونها ضخیم هستن و نور رو از خودشون عبور نمیدن . نور داخل منزل برای اپونتیا و آلوئه سیلیاریس کمه و به مرور ممکنه قسمت بالای کاکتوس علفی رشد کنه و نازک بشه . کاکتوسها زمانی که در حال گلدهی هستند به نور و آب کافی نیاز دارند .نورِ کم محیط و افراط و تفریط در آبیاری باعث ریزش و یا خشک شدن غنچه ها میشه .
نسترن خیرآبادی
خیلی ممنونم
کارشناس شماره ۱
ممکنه در اثر شرایط محیطی و یا آفات و بیماریها ایجاد شده باشه .فعلا بهش کاری نداشته باشید اما اگر متوجه شدید لکه ها در حال پیشروی و سرایت به سایر برگها هستند یکبار باشم حشره کش و یکبار با سم قارچ کش سمپاشی کنید .سمپاشی بیرون از خونه انجام بشه
نسترن خیرآبادی
خیلی ممنون
کارشناس شماره ۱
موفق باشید
کارشناس شماره ۱
سلام وقت بخیر بله چون اگر از گلدان خارج نکنید دچار پوسیدگی شده و باعث آلوده شدن بقیه میشن .
کارشناس شماره ۱
اونی که سام هستش رو تو گلدون جداگانه بکارید و زمانی که پر ریشه شد به گلدون اصلی منتقل کنید .