پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت

ز گل

تعداد سوال: ۱

دو هفته پیش سانسوریا خریدم و فک کنم بعضی برگ هاش مشکل دارن ممکنه راهنمایی کنید لطفا ویژه

تعداد بازدید ۳۳۵

لطفا

۱۴۰۰-۰۴-۲۵ ۰۰:۰۰:۰۴

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

سلام وقتتون بخیر لطفا عکس گیاه رو ارسال کنید و بفرمایید چه مشکلی داره تا راهنماییتون کنم

۱۴۰۰-۰۴-۲۵ ۰۰:۲۸:۲۹

ز گل

عکس

تصاویر ارسالی
۱۴۰۰-۰۴-۲۵ ۰۰:۳۷:۰۴

ز گل

عکس ۲

تصاویر ارسالی
۱۴۰۰-۰۴-۲۵ ۰۰:۳۸:۰۸

کارشناس شماره ۱

گیاهتون به بیماری قارچی مبتلا شده برگ آلوده را حذف کنید و یکبار بهشقارچ کش بزنید .آبیاری در زمان خشکی خاک انجام بشه .سمپاشی را در داخل منزل انجام ندید .

۱۴۰۰-۰۴-۲۵ ۰۰:۴۲:۳۶

کارشناس شماره ۱

قارچ کش

محصولات پیشنهادی برای مشکل این گیاه
قارچ کش (Fungicide) قارچ کش پنکونازول
۱۴۰۰-۰۴-۲۵ ۰۰:۴۳:۰۸

ز گل

هفته پیش با مانکوزب آبیاری کردم کافی نیست ؟ و یعنی باید هر سه برگ رو از پایین جدا کنم ؟ این گل تو یک اطاق هست که گل های دیگه هم تو اطاق دارم مثل زاموفیلیا شفلرا و ... جداش کنم ؟

۱۴۰۰-۰۴-۲۵ ۰۱:۰۱:۵۵

کارشناس شماره ۱

مانکوزب سمی تماسی هستش و باید بصورت اسپری کردن گیاه رو سمپاشی کنید .برای سمپاشی بصورت آبیاری باید از سموم سیستمیک مثل کاربندازیم استفاده کنید .نیازی به جدا کردن گلدان از سایر گیاهان نیست اما بهتره گلدان را به مکانی با تهویه ی بهتر قرار بدید .

۱۴۰۰-۰۴-۲۵ ۰۹:۲۲:۴۸
کافه گلدون

کافه گلدون از سال 96 با نام گلدوناریوم فعالیت خود را  آغاز کرد و در سال 97  کافه گلدان ، با تیم جوانی متشکل از متخصصین حوزه های مدیریت کسب و کار، کشاورزی، بازاریابی، روانشناسی و معماری، به راه اندازی وبسایت کافه گلدون پرداخت تا منبعی جامع برای تمامی دوست داران گل و گیاه باشد.
درباره ما

تلفن ثابت: ۰۲۱۷۱۰۵۳۱۹۳

کانال تلگرام و پیج اینستاگرام:
cafegoldoon_com@