پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
سمیرا موسی
تعداد سوال: ۱
تعداد بازدید ۶۸۱
سلام مممنون از سایت خوبتون. من سه روزه یه نخل اریکا خریدم که شروع کرده به زرد شدن برگ ها و خشک شدنشان. یک بار طبق گفته فروشنده بهش آب دادم. هر روز آب پاشی کردم. ممکنه راهنمایی کنید چکار کنم خراب نشه. ممنون میشم راهنماییم کنید
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
سلام وقتتون بخیر .سپاس از لطف شما نسبت به کافه گلدون .گیاه شما به علت رطوبت زیاد به قارچ دچار شده است .بهتره اسپری کردن را کمتر کنید و یکبار از سم قارچ کش مانکوزب استفاده کنید آبیاری رو زمانی انجام دهید که خاک گلدان کمی خشک شده باشه اگر سوال دیگه ای دارید در خدمتتون هستم
اسما
ببخشید این قارچکش رو هم به صورت ابیاری و هم اسپری روی گیاه باید انجام بشه؟
کارشناس شماره ۱
بله .بهتره اگر از قارچ کش استفاده کردید حتما گیاه در مکانی با تهویه ی خوب قرار داده بشه و رطوبت رو کم کنید چون در غیر اینصورت گیاه دوباره به قارچ مبتلا میشه و قارچ کش تاثیری روی گیاه نمیزاره .سمپاشی رو در فضای بسته انجام ندهید .برگهای آسیب دیده دیگه ترمیم نمیشه ولی برگهای جدید با رعایت نکاتی که بیان شد سالم درمیان .
سمیرا موسی
ممنونم منظورتان از تهویه خوب یعنی پشت پنجره است؟ الان باد کولر بهش میخوره.
کارشناس شماره ۱
منظور از هوای با تهویه ی خوب اینه که جریان هوای تازه در داخل محیط ساعاتی از روز وجود داشته باشه .با باز کردن پنجره ها (چند ساعتی در روز ) میتونید هوای محیط رو بهتر کنید .اگر سوال دیگری دارید در خدمتتونم
سمیرا موسی
ممنون از راهنمایی شما.
کارشناس شماره ۱
موفق باشید .