پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
سلام وقتتون بخیر بهتره گیاه رو در خاک بکارید .خاکبرگ سبک بهترین خاک برای آگلونما هستش . برای آبیاری اش هم بزارید خاک گلدان خشک بشه بعد بهش آب بدید تا دوباره دچار پوسیدگی نشه .سعی کنید گلدان را کوچکتر انتخاب کنید چون گیاه ریشه ی چندانی نداره گلدان بهتره بزرگ نباشه به دلیل اینکه احتمال پوسیدگی میره بالا .هر موقع ریشه از زیر گلدان بیرون زد میتوانید گلدان را تعویض کنید .اگر سوال دیگه ای دارید در خدمتتون هستم
amir
تعداد سوال: ۵
گل كاشتم ولي صبح ك ديدمش انقدر بي حال شده ك نگو و درحال دولا شدن
کارشناس شماره ۱
برای گیاهان آپارتمانی خوبه و لی برای نخل ماداگاسکار و سایر کاتوسها این نور کمه .
amir
شما بهم گفتين بكارم گل من كاشتم و صبح ك ديدمش دولا شده بود و از ريشه بي حال چيكار كنم واسه گلم
کارشناس شماره ۱
تو چه خاکی کاشتین و آیا بعد از کاشت آب دادید ؟ محیط گرمه ؟
amir
همون خاك ك گفتين بله اب دادم
amir
محيط هم معموليه
کارشناس شماره ۱
ببینید چون گیاه قبلا دچار پوسیدگی شده بود یه کم زمان میبره تا ریشه ها خودشون رو ترمیم کنن اگر گیاه رو داخل آب قرار میدادید بعد از انتقال به خاک باز هم گیاه یه مدت حالت بیحالی و پژمردگی داشت .سعی کنید محیط نگهداری اش کمی خنک باشه و بین دو آبیاری اجازه بدید خاک گلدان کمی خشک بشه گلدونتون زهکش داره ؟
amir
بله زهكش داره گلم شكست كاملا و من توي اب گزاشتمش حالا بنظرتون ريشه ميبنده
کارشناس شماره ۱
بله اما باید تو آبیاری بسیار دقت کنید چون آبیاری زیاد باعث پوسیدگی و آبیاری کم باعث خشک شدن گیاه میشه .آگلونما گیاه حساسی نیست با کمی دقت در مراقبت به راحتی ریشه دار میشه اگر سوال دیگه ای دارید در خدمتتون هستم