پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
ساناز
تعداد سوال: ۱
تعداد بازدید ۱۱۲۰
سلام .برگهای بابا ادم در حال زرد شدن و افتادن هست
کارشناس شماره ۲
تعداد سوال: ۰
سلام وقتتون بخیر برای تشخیص دقیقتر عکس گیاه روارسال بفرمایید
ساناز
من عکس ارسال کردم ولی ثبت نمیشه
کارشناس شماره ۲
بله عکستون رسید این برگ زرد برگ قدیمی گیاهتون هست؟ و به تازگی یک برگ جدید درنیومده؟
ساناز
الان طی دو هفته دو تا برگ زرد شده و برگسوم در حال زرد شدن هست و برگ جدیدی در نیومده تازه دو هفته است خریدمش
کارشناس شماره ۲
بله اینکه سوال کردم چون روند طبیعی باباادم اینطور هست که با دراومدن یک برگ جدید یک برگ پیر زرد میشه و میافته ولی زرد شدن برگ های جدید علتش تنش های آبی هست به گیاهتون چقدر آب دادید؟ و زهکش زیر گلدونتون باز هست؟
ساناز
در هفته دو بار و هر بار ۱.۵ لیتر زهکشی زیر گلدانجهت خروج آب انجام شده
کارشناس شماره ۲
ببینید میزان ابیاری شما زیاده و به ریشه گیاه اسیب میزنه بهتره بین دو ابیاری سطح خاک رو چک کنید هرزمان حدود سه سانت از سطح خاک خشک بودابیاری کنید این اندازه رو بایک چوب بستنی هم میتونید چک کنید و هربار تا حدی اب بدید که فقط چند قطره آب اززیر گلدون خارج بشه نه بیشتر
ساناز
کود و محلول ضد قارچ یا جهت سم پاشی محصولاتی معرفی میکتید از این محصولات چطور و در چه صورت باید استفاده کرد ؟
کارشناس شماره ۲
بله حتما از قارچکش ترکیبی یاقارچکش مانکوزب جهت اسپری پاشی روی برگ و قارچکش کاربنداریم جهت استفاده به شکل اب ابیاری میتونید استفاده کنید بعد از درمان کامل دوماه یکبار از اسید هیومیک و کود های کامل مثل پتاسیم بالا و فسفر بالا میتونید استفاده کنید