پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
مریم اکرادی
تعداد سوال: ۲
تعداد بازدید ۳۲۵
سلام روز خوش سانسوریا من یکی از برگاش دچار لکه قهوای شده تو سایت دیدم که باید سم پاشی بشه میشه روش سم پاشی نوع سم و مدت زمان رو برام بفرمایید 2.لازمه این برگ رو ببرم یا فقط استفاده از سم قارچ کش کافیه؟ 3.به نظرتون گلدون مناسبه یا باید تعویض بشه؟
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
سلام وقتتون بخیر .میتونید از قارچ کش مانکوزب به صورت اسپری کردن و یا کاربندازیم بصورت آبیاری استفاده کنید .معمولا مقدار یک قاشق چایخوری در یک لیتر آب باید حل بشه و استفاده بشه .گیاه را در داخل منزل سمپاشی نکنید و از ماسک و دستکش استفاده کنید .بعد از سمپاشی گیاه در مقابل نور یا کوران هوا (کولر ) قرار نداشته باشه .باید بعد از سمپاشی تهویه ی محیط رو بهتر کنید و رطوبت رو کم کنید چون در غیر اینصورت قارچ کش تاثیری نخواهد داشت اگر گلدان زیادی بزرگه بهتره تعویض بشه .اگر سوال دیگه ای دارید در خدمتتون هستم .
مریم اکرادی
جوابم نمیدید؟
مریم اکرادی
واینکه آیا این گلدون بزرگه؟
کارشناس شماره ۱
یکبار سمپاشی کنید اگر برگهای جدید گیاه دوباره قارچ گرفتند , دو هفته ی بعد سمپاشی را تکرار کنید . بله گلدان بزرگه و نیازی نیست در هنگام آبیاری میزان آبی که در گلدان میریزید به اندازه ای باشد که از زیر گلدان بیرون بریزد چون آب در انتهای گلدان میماند و دیر خشک میشود و به مرور پوسیدگی ریشه و قارچ ایجاد میکند .بهتر است فقط به اندازه ای آب بریزید که مطمئن شوید به ریشه آب رسیده است .اگر سوال دیگه ای دارید در خدمتتون هستم
کارشناس شماره ۱
قسمتهای پوسیده و خشک شده رو کاملا جدا کنید و ریشه و انتهای برگ رو بشورید و برام عکس بفرستید