پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
راضیه سادات آقامیری
تعداد سوال: ۱
تعداد بازدید ۵۳۳
سلام وقتتون بخیر باشه ..ممنون میشم یه راهنمایی کنید من گیاه کراسولای خرفه ای گرفتم به تازگی نوک برگهاش به رنگ قهوه ای سوخته درومده و احساس میکنم یمقدار برگهاش نازک تر شده و چنتاش چروک شده و چنتا از برگهاشم ریخت من هفته ای یکبار یک لیوان آب بهش میدم .. میزان نورش هم نمیدونم کافی هست یا نه روی اپن آشپزخانه قرار دادم ... و الان احساس کردم شاید میزان نور و دما مناسب نباشه داخل اتاق پشت پنجره پرده دار قرار دادم نور جنوبی ... علت این مشکلایی که بوجود آمده چی هست ؟ و میزان نور و آب رو باید چیکار کنم .. و آیا بغیر از آبدهی احتیاج به آبپاشی با اسپری رو برگها هست ؟
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
سلام وقتتون بخیر .لطفا از گلدان عکس بفرستید و بفرمایید خاک گلدان چیست و اینکه ایا تراس دارید ؟
کارشناس شماره ۱
تصاویر ارسال نشده .اگر خاکش حاوی شن و ماسه است خوبه . کراسولا ها گیاهانی هستند که باید در فضای آزاد نگهداری شوند .بهتره گلدان را به تراس منتقل کنید و در مکانی نیمسایه قرار بدید .آبیاری را هرزمان خاک گلدان خشک بود انجام بدید . اپن اشپزخانه محل مناسبی برای نگهداری کاکتوسها و ساکولنتها نیست
کارشناس شماره ۱
متاسفانه عکسها ارسال نشده .لطفا عکسها رو به همراه نام کاربری از طریق واتس اپ بشماره ۰۹۹۰۱۱۶۸۲۳۶ ارسال کنید تا ما براتون در سایت آپلود کنیم . نیازی به اسپری کردن روی برگها نداره چون برگها دچار لکه یا بیماری قارچی میشن .فقط هرزمان خاک گلدان نسبتا خشک بود بهش اب بدید و سیرآبش کنید .