پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
حوریه کلاته
تعداد سوال: ۱
تعداد بازدید ۶۶۵
تازگی عبار پاشی هم میکنم اما برگ نمیده برگهای قدیمی هم نوکش سوخته
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
سلام وقتتون بخیر لطفا عکس گیاه رو ارسال کنید و بفرمایید که تو گرمای شدید قرار داشته ؟ و نحوه ی آبیاری به چه صورت و چه مقدار هستش ؟ متشکرم
حوریه کلاته
بله در حیاط البته هوا هم گزم بود
حوریه کلاته
ابیاری هر وقت خاک گلدان مرطوب کم هست. وزیر گلدانی رو شن درشت ریختم مقداری اب داره
کارشناس شماره ۱
افرا ها معمولا زمانی که هوا خیلی گرم هستش به مرور برگها رو از دست میدن چون اصولا افراها گیاهانی هستند که در هوای خنک شادابترند . افراها در فصول پاییز و زمستان خزان میکنند و در بهار دوباره جوانه زده و سبز میشن . فعلا بهتره گلدان را در مکانی قرار بدید که فقط آفتابِ صبح تا ظهر را داشته باشه و ظهر به بعد در سایه قرار بگیره . آبیاری را غروبها انجام بدید و گیاه رو سیراب کنید .به گیاه خشکی بیش از حد ندید . الان دیگه گیاه رشد چندانی نداره و اوج جوانه دهی و برگزایی در فصل بهار هستش . ایا بهش کود هم میدید ؟
حوریه کلاته
نه کودی بهش ندادم
حوریه کلاته
چه کودی مناسبه براش تهیه کنم ویه سوال دیگه گل یاس رازقی هم دارم تو حیاط محیط نیم سایه وافتاب هست رشد نمیکنه
کارشناس شماره ۱
افرا از زمانی که شروع به برگزایی میکنه بهش کود کلات آهن بدید . هر دو هفته یکبار تا زمانی که هوا خنکه کوددهی رو انجام بدید . به محض گرم شدن اوا کوددهی رو قطع کنید . در اوایل فصل رشد هم میتونید یکبار بهش کود اوره یا کودهای نیتروژن دار بدید .