پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
زهرا نظری
تعداد سوال: ۱
تعداد بازدید ۴۸۷
هفته ای دو تا سه بار آبیاری می کنم و یک روز درمیان هم اسپری آب می پاشم تا الان هیچ مشکلی نداشته الانم فقط برگ هاش داره زرد میشه و میرزه
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
سلام وقتتون بخیر .لطفا بفرمایید اخرین باری که گلدان را تعویض کردید کی بود ؟ دمای محیط نوسان داره ؟
زهرا نظری
گلدان رو حدود ۲ سال پیش عوض کردم و دمای مخیط تغییری نداشته ولی امسال تابستان نسبت به سال های قبل خیلی گرمتر بود
کارشناس شماره ۱
تغییرات دمایی میتونه باعث واکنش نشون دادن گیاه بشه . زمانی که دمای محیط گرمتر میشه میتونید با غبارپاشی و ابیاری کافی ، محیط را برای گیاه مساعد تر کنید .مدتی گلدون رو در جایی قرار بدید که نور زیاد و دمای متعادل داشته باشه و شبها روی برگهاس اب اسپری کنید بصورت مه پاشی اما مراقب باشید که گیاه در معرض جریان هوای کولر قرار نداشته باشه چون دچار مشکل میشه . از طریق همین تاپیک با ما در ارتباط باشید و وضعیت گیاه رو اطلاع بدید .متشکرم
زهرا نظری
سلام برگ هاش خیلی ریخته و تقریبا وسط گیاه کچل شده کود دهی داشته باشیم؟
کارشناس شماره ۱
سلام وقتتون بخیر . چون گیاه دچار تنش شده ممکنه کوددهی حالش رو بدتر کنه .ابتدا باید ریزش برگها رو متوقف کنیم و بعد با دوز کم ، کوددهی رو شروع کنیم .ایا محیط نگهداری و مقدار آبیاری رو تغییر دادید ؟
زهرا نظری
سلام آب پاشی به صورت غبار شروع شده ریزش برگ ها و زرد شدن آنها کمتر شده مقدار آبیاری رو کمی زیاد کردم و انگار ریزش ش بهتره ولی خیلی کچل شده
کارشناس شماره ۱
سلام .دوباره برگ میزنه نگران نباشید .فقط نور کافی بهش برسونیدو آبیاری رو به همین طریق ادامه بدید و وقتی ریزش برگها کاملا متوقف شد بهش کود فسفر بالا و سه بیست به تناوب و هر دو هفته یکبار بدید