پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
نگار مسکنی
تعداد سوال: ۱
تعداد بازدید ۲۳۵۷
سلام وقتتون بخیر باشه من مدت یکساله گیاه یوکامو دارم خیلی خوب رشد میکرد اما فروردین ماه از وسط شروع کرد به نازک و ضعیف شدن برگ ها و سفیدک های پودری روش ظاهر شد به گیاه فروشی مراجعه کردم و کل برگها رو قطع کرد و گفت آفت زده حالا بعد از سه 4 ماه جوونه زد و مجدد رشد کرد اما متاسفانه دوباره 2 روزه که همینجوری شده هفته ای یک مرتیه بهش آب میدم و 15 روز یکبار کود آهن و سه روز یکبار به تنه اش آب اسپری میکنم و آبی هم که میدم خیلی زود از زیر گلدونش خارج میشه الان به برگاش و ساقش کود قارچ کش 60% آی تک اسپری کردم راهی برای درمانش هست؟ ضمنا جوونه هی جدیدم ماهاس زده اما رشد نمیکنه ممنون میشم راهنماییم کنید
کارشناس شماره ۲
تعداد سوال: ۰
سلام وقتتون بخیر از برگ ها و سایز گلدونتون یک عکس ارسال میفرمایید
کارشناس شماره ۲
بله گیاه دچار بیماری،قارچی هست اون بار اول هم اگر لکه ها به همین شکل بوده بیماری،قارچی بوده و نیاز،به سم قارچکش داشته سموم قارچکشی که پایه مسی دارند مثل بردوفیکس مثل اکسی کلرور مس استفاده کنید سه بار سم پاشی با نوبت گفته شده روی بسته چون شرکت های مختلف زمان متفاوت میدن و به گیاهتون بعد از درمان کود بدید ماهی دوبار اسید هیومیک و برای تقویت برگدهی ماهی یکبار کودکامل سه بیست
نگار مسکنی
يعني اگه الان از سمومي كه فرمودين استفاده كنم قارچش از بين ميره و نياز به زدن دوباره برگها نيست؟ و اينكه الان خاكشو عوض نكنم؟
کارشناس شماره ۲
فعلا زمان مناسب برای تعویض خاک نیست و بله اگر طبق دستور توصیه شده سم استفاده بشه کنترل میشه
نگار مسکنی
من سم اكسي كلرور مس رو تهيه كردم اما روي جلدش نوشته نشده كه چه مقدار و چه بازه زماني بايد ازش استفاده كنم ميتونيد راهنماييم كنيد؟ و اينكه من اين سمو به برگا بپاشم؟
کارشناس شماره ۲
سلام وقت بخیر مربوط،به برند خاصی نیست؟ چون سموم مخصوصا باتوجه به دز گفته شده باید استفاده بشن از جایی که گرفتید بهتون توصیه نکردن؟؟؟
کارشناس شماره ۲
شما دو ونیم گرم در یک لیتر و نیم آب استفاده کنید البته که بهتره زمان خرید از فروشنده حتما بپرسید مقدار مصرف رو چون سموم مسی در صورت استفاده بیشتراز دز مصرفی میتونن گیاهسوزی داشته باشن
کارشناس شماره ۲
سلام وقتتون بخیر با چه بازه ی زمانی مصرف کردید؟ برای اثر قارچکش سه با به فاصله 10 روز نیاز هست استفاده بشه شما طبق این زمان استفاده کردید؟
نگار مسکنی
نه من يك روز درميان اسپري كردم به برگها و تنه و خاك گياه
کارشناس شماره ۲
خب ببینید این فاصله زمانی خیلی کمه گیاهتون دچار برگ سوزی نشده؟ در کامنت های قبلی عرض کرده بودم خصوصا سموم مسی حتما طبق دستور توصیه شده استفاده بشن چون برگسوزی میدن پس حتما در فواصل 10 روز نیاز هست سم پاشی تکرار بشه و اگر باز هم لکه ها کنترل نشد و بیشتر شد اطلاع بدید فقط مراقب باشید شرایط تهویه محیط هم برقرار باشه غبار پاشی نکنید فعلا و سطح برگ رو با یک دستمال نیمه مرطوب پاک کنید و ابیاری تا خوب شدن علایم قارچی خیلی منظم باشه چون رطوبت بالای خاک علایم رو تشدید میکنه
نگار مسکنی
اخه كلا روي پاكتش دستوري نبود شما هم فقط فرمودين كه سه مرتبه فاصله زمانيشو نگفتيد برگها نازك شدن اما هنوز سرپا هستن من ديگه بهشون سم نزنم؟ تهويه هوا هم عاليه و هفته اي يك مرتبه هم آبياري انجام ميدم عكس الان گياهو فرستادم برگهاش به نظرم نسوختن ? درسته؟
کارشناس شماره ۲
بله فعلا سم نزنید و اجازه بدید ۱۰ روز بگذره و سم پاشی رو تکرار کنید حتما موقع خرید سم از جایی که تهیه میکنید مقدار مصرف و فاصله سم پاشی رو سوال کنید چون برندهای مختلف باهم فرق دارند و دستور مصرف متفاوتی هم دارند
کارشناس شماره ۲
برگ ها سوختگی ندارند علایم سمیت بالا رنگ پریدگی وزرد شدن برگ هاست که در گیاهتون این علایم اصلا دیده نمیشه