پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
ارغوان غافری
تعداد سوال: ۷
تعداد بازدید ۴۹۶
منگفتماینسم کنه کش اینو ب من دادن ی مرتبه اسپری کزدم ولی ابامکتین نیست؟احتیاجه اینمتهیه کنماسپری کنم؟من خیلی نگرانمکه گیاه خراب شه برای همین حستسیت به خرجمیدمو تجریه گیاهونگه داشتن ندارم و دوس دارم بمونه و اینکه اسمکود هملطف میکنید ک بعدا از همینجا تهیه کنم
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
سلام وقتتون بخیر .یکبار استفاده کنید ببینید مشکل متوقف میشه یا خیر .چون بعضی از حشره کش ها تعداد کمی از کنه ها رو هم از بین میبرند . برای کوددهی به گیاه میتونید از کود اهن و کود سه بیست و کود فسفر بالا به تناوب و هر دو هفته یکبار استفاده کنید . همیشه سم را به مقدار کم اماده کنید تا مجبور نشین اصافه اش رو دور بریزید . البته تا یک هفته در مکانی سایه میتونید نگه دارید .اگر تغییر رنگ داد دیگه استفاده نکنید .
ارغوان غافری
سلام من با همکارتون صحبت کزده بودم فکر کنم کارشناس ۲ و اینکه گفتن گیاهم کنه داره چون پنبه ک کسیدم ب برگش پاک شد گفتن سم ابامکتین استفاده کنم من گل فروشی رفتم بخرم چون اگاهی زیاد ندارممن اولین بار گل نگهداری میکنم این سم ب من دادن فکر کردم همونه خواستم بدونم همین سم استفاده کنممشکلی نداره؟دیگه ابامکتین تهیه نکنم یک با اسپریکردم
ارغوان غافری
این زدگیا خوب میشه؟
کارشناس شماره ۱
زدگی ها و برگهایی که زرد شدن به حالت قبل برنمیگردند .میتونید از برگهایی که زده داره به عنوان قلمه استفاده کنید و در اب قرارش بدید تا ریشه بده بعد که جوانه داد میتونید اونرو در گلدان اصلی تون در کنار گیاه قبلی ، بکارید . با مراقبت و سمپاشی از پیشرفت آفت جلوگیری میشه.
ارغوان غافری
همون سم که بزاتون عکسشو فرستادم در بالا استفاده کنم؟یا باز لازمه باز ابامکتین هم تهیهدکنم بزنم؟چون در دسترسمم نیس این سم
کارشناس شماره ۱
فعلا همین سم سوین که دارید استفاده کنید .اگر لکه ها پیشرفتشان در برگهای سالم متوقف شد نیازی به تغییر سم نیست .
ارغوان غافری
بله ممنونم
کارشناس شماره ۱
موفق باشید
ارغوان غافری
کارشناس شماره ۱
سلام وقتتون بخیر .بله فاصله اش با پنجره خوبه .تا چه عمقی از خاک هنوز رطوبت داره ؟
ارغوان غافری
من تقریبا تا سطح خاک فکر کنم تونستم چککنم
کارشناس شماره ۱
اگه محیط اش خنک هستش و خاک هنوز مرطوبه ، طبیعیه و باید تا خشک شدن خاک صبر کنید اما اگه محیط گرمه و دو هفته است که خاک در سطوح بالا هنوز رطوبت داره ایراد از خاک هستش و این نشون دهنده ی اینه که یا زهکش گلدون مشکل داره و یا بافت خاک خوب نیست و اب رو تو خودش نگه میداره . که البته در این صورت هم باید تا خشک شدن خاک صبر کنید آخرین باری که خاک تعویض شده چه موقع بود ؟
ارغوان غافری
محیط نه سرد نه گرم تو اناق مناسبه اما فضا خونه گرمه اینو ۳ هفتس گرفتیم و گل فروشی گفت تازه کاشته شده و دو هفته بعد اب بدیم و اینکه من حس میکنم خشک بود چون لایه زیرین خاکم دیدم حس گردمب اید اب بدم بهش امروز اب دادم و اب هم خارج شد بله دو هفته گذشته و اینکه هفته اول ک اودیم جاش خوب نیود زرد شد ک اینو قبلا ب همکارتونمگقتم و گقتن کنه دارو و من اسپری قارچ کش هم بهش دو هنفه زدم ولی هنوزم حس میکنم گیاه به جاش ادت نکرده نمیدونم چند تا برگشمک زرد شد کندم و چند تام خوردگیداره و براشم کودهایی ک پیشنهاد دادین و اسی هیومیکمهمکارتونگقت یک هفکه بعد اخرین سمپاشی بهش بدم ک هفنه بعد میشه الان انروز من بهش اب دادم
کارشناس شماره ۱
چون اولین باری هست که تو محیط جدید بهش اب دادید بهتره تا نوبت بعدی ابیاری صبر کنید .اگر در این مدت زرد شدن برگها متوقف نشد یا اینکه روند زرد شدن برگها شدت پیدا کرد حتما از خاک درش بیارید و وضعیت ریشه رو چک کنید .از طریق همین تاپیک با ما در ارتباط باشید و وضعیتش رو اطلاع بدید . زیر و روی برگها را گاهی اوقات با دستمال نمدار تمیز کنید . گیاه روبروی کولر قرار نداشته باشه و اگر نور خورشید که از پنجره میگذره روی برگها میافته کمی گلدان را عقب تر ببرید طوری که مکانش فقط نور معمولی روز رو داشته باشه .اب زیرگلدانی را همیشه خالی کنید .