پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
عالمه همتی
تعداد سوال: ۱
تعداد بازدید ۳۷۸۲
سلام وقتتون بخیر گل کرینیوم من ۶ ماه هست گلدانش عوض کردم ولی برگ های باز نمیشن کامل و خیلی کوچک شدن و چند تا هم لکه های قهوه ای دارن با کود سه بیست و هیومیک اسید ۱ ماه قبل تقویتش کردم و قارچکش هم دادم ۵ روز یکبار اب میدم و ۳ الی ۴ سانت خاک خشک میشه ابیاری میکنم ولی سر برگ ها هنوز باز نمیشن و رنگ برگ ها کمرنگ شدن برگ ها هم خیلی پایین امدن
کارشناس شماره ۲
تعداد سوال: ۰
سلام وقتتون بخیر فاصلش با منبع نور چقدره؟
عالمه همتی
دو متر از پنجره غربی آفتاب هم از ساعت پنج و نیم بعدازظهر تا هفت و نیم پنجره دوجداره بهش میخوره اتاقش هم سه در چهار هست و دارای ۲ پنجره و روشن هم هست
کارشناس شماره ۲
افتاب مستقیم نیاز نداره نور خوب غیر مستقیم میخواد تهویه خوب و کوددهی منظم میتونید عکس کودهایی که براش استفاده کردید با مقدارشو بفرستید
عالمه همتی
سلام الان نورش خوبه طرف پنجره غربی؟ یک ماه پیش کودهیومیک اسید ۲۰قطره دریک لیترآب وقارچ کش ۲ گرم در یک لیتر اب باهم بهش داده شد ودیروز هم کود سه بیست یک گرم دریک لیتر اب دادم
کارشناس شماره ۲
بله محصولاتتون خوبه ولی برای اینکه گیاه بهتر تقویت بشه و برگ های جدید باز بشه یکم جاشو تغییر بدید و به منبع نور نزدیک تر کنید البته مراقب باشید نور مستقیم روی برگ ها نیافته و رطوبتش رو هم بالا ببرید میتونید با غبار پاشی از فاصله یک متری با اب جوشید سرد شده و 24 ساعت مانده یا اب تصفیه اینکارو بکنید . حمام دادن برگ ها هم زمانیکه برگدهی کند میشه میتونه کمک کننده باشه به این شکل که روی سطح خاک یک پلاستیک می کشید که اب داخل خاک نفوذ پیدا نکنه و برگ ها را در حمام زیر فشار اب بسیار ملایم میگیرید اینکار در واقع یک شوک رطوبتی به گیاه وارد میکنه و در بسیاری از موارد برای برگدهی بیشتر کمک کنندس و البته در این فصل از کود پتاسیم بالا هم بهتره 20 روز یکبار استفاده کنید
کارشناس شماره ۲
اگر سوالی بود بفرمایید راهنمایی کنم
عالمه همتی
الان موقع مناسب برای تعویض خاک گلدان است ؟ اگر هست از چه خاکی استفاده کنم ؟ چون قبل از تعویض گلدان خاک قبلی از ماسه نرم و خاک باغچه و کمی کود گوسفندی بوده و خاک سریعتر خشک میشد و ابیاری زودتر انجام میشد خاک الان گلدان از خاک باغچه و خاک برگ و کمی کود گوسفندی هست و ابیاری دیرتر انجام میشه چون خاک هنوز خیس هست گلدان هم خیلی بزرگ هست ارتفاع ۵۷ سانتی متر و قطرش هم ۵۱ سانتی متر هست در ضمن یک چهارم گلدان خالی میباشد خاک هم دیر خشک میشود کود پتاسیم بالا شامل چه کودهایی میشود ؟ الان دیروز کود سه بیست دادم مشکلی نیست دوباره کود با پتاسیم بالا بدم؟
کارشناس شماره ۲
ببینید الان زمان مناسب تعویض خاک و گلدان نسبت بزارید اواخر شهریور یااوایل مهر حتما خاک رو تعویض کنید برای گلدون های داخل منزل بهتره از خاک برگ و خاک باغچه استفاده نکنید از کوکوپیت پرلیت پیت ماس استفاده کنید و برای غنی کردنش هم کمی میتونید ورمی کمپوست اضافه کنید کود پتاسیم بالا مثل کود npk12_12_36 وکود فسفر بالا مثل npk10_52_10. که مناسب ریشه زایی گیاه هستند داخل گلدون هم بعد تعویض خاک حتما لایه زیرین سنگ ریزه بریزید و سوراخ زهکش گلدون چک بشه که باز باشه اگر فقط یک سوراخ داشت سه تا سوراخ دیگه هم ایجاد کنید و بعد از تعویض خاک یکبار به گیاه اسید هیومیک بدید و دوهفته بعد از اون از کودهای ریشه زا( فسفر بالا) استفاده کنید